Kombi prijevoz putnika Opatija

Baveći se taxi prijevozom brzo dolazimo do spoznaje da putnici u Opatiju putuju ne rijetko u manji grupama. Kako je Opatija orijentirana na obiteljske goste i poslovni turizam koji se zahvaljujući turističkom osoblju brzo razvijao, uviđamo potrebu za uvođenjem kombi prijevoza putnika i gostiju koji dolaze u Opatiju. Naša usluga kombi prijevoza u Opatiji nije linijska, već se organizira po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem tj. privatnog prijevoza.

Taxi Kombi Opatija nudi najam kombi vozila za prijevoz putnika sa vozačem na sat, dan ili više dana. Kombi prijevoz putnika se ugovara prije početka putovanja i naručuje se unaprijed po unaprijed poznatim i fixnim cijenama. Naše cijene kombi prijevoza su konačne što znači da nema dodatnih ili skrivenih troškova koji bi uzrokovali neugodno iznenađenje ili stres. Kako je Opatija kongresni centar ne rijetko imamo upite za prijevoze na večere, evente, domjenke ili prijevoz posjetitelja kongresa na relaciji smještaj do kongresnog hotela želja nam je bila klijentima ponuditi prijevoz po mjeri pa jedinica obračuna može dogovoriti na sat, dan ili na više dana. Ukoliko imate potrebu za kombi prijevozom pošaljite nam upit putem našeg kontakt obrasca.

Najam kombija za prijevoz putnika u Opatiji na sat – ovakva usluga pogodna je prilikom odlazaka na večere kad Vas naš vozač dočeka na recepciji hotele ili na adresi i vozi do restorana te Vam ostaje na raspolaganju. Prednost ovog načina je komoditet jer ukoliko odlučite ranije ili kasnije krenuti vozač i vozilo su na dispoziciji i spremni. Ovu uslugu uglavnom koriste tvrtke ili grupe kojima je potreban prijevoz od hotela kongresa do drugih smještajnih kapaciteta ili adresa, prijevoz na večere, poslovne sastanke i sl.

Najam kombija za prijevoz putnika u Opatiji na dan – ova vrsta usluge se koristi kod izleta, razgledavanja i lokalnog prijevoza. Najamkombija za prijevoz putnika na dan znači najam vozila sa vozačem na jedan auto dan (auto dan – podrazumjeva zauzeće vozila s vozačem 12 sati uključena je kilometraža do 250km ). Cijena najma vozila na dan sadrži gorivo, vozilo i vozača dok eventualni trošak autoceste, trajekta,mostarine nije uključen. Za detaljnije informacije pošaljite upit putem našeg kontakt obrasca ili nas kontaktirajte na jedan od naših telefona.

Najam kombija za prijevoz putnika u Opatiji na više dana – ovu vrstu češće koriste turističke agencije prilikom organizacije tura tj. višednevnih putovanja.

Najam kombija za prijevoz putnika na više dana podrazumjeve najam kombi vozila za prijevoz putnika sa vozačem na više auto dana (auto dan – podrazumijeva zauzeće vozila s vozačem 12 sati uključena je kilometraža do 250km). Za sve informacije, ponude i detalje molimo vas da nas kontaktirate putem obrasca ili na jedan od naših telefona.

Ukoliko Vi ili Vaša tvrtka imate potrebu za ovakvom vrstom usluge slobodno nas kontaktirajte putem naše web stranice i kontakt obrasca.