Jednodnevni izlet Paklenica

Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz pojedinaca ili grupa svih veličina. Kada je riječ o domaćim gostima uglavnom se radi o team building-u i poslovnim putovanjima u cilju podizanja produktivnost kolektiva. Bez obzira tražite li nenadmašno razgledavanja Hrvatske obale ili želite uživati u razgledavanju Plitvica, mi smo tu za Vas da Vam omogućimo razgledavanje najljepše obale u Europi. Iako smo u ljetnim mjesecima i sada je morska obala najpopularnija zadnje putovanje smo proveli sa dosta adrenalina na Paklenici. Da, more je zakon. Ali sjetite se kada idete na more ili se vračate, da se i na kontinentu možete okupati, prespavati u nekoj od kuća za odmor, motelu, hotelu, zaploviti njome, napraviti piknik.

Mi smo se zaputili magistralom prema Paklenici koja nudi obilje mirisa prirode, ugodni povjetarac i za najtoplijih dana, planinski, a svega 10-ak kilometara do prelijepe morske plaže u Starigradu.

Nacionalni park Paklenica

Zbog svoje jedinstvene prirodne osnove, izuzetnih geomorfoloških oblika i veličanstvenih šuma, prostor Velike i Male Paklenice već je 1949. g. proglašen nacionalnim parkom. Osnovni razlog proglašenja ovog prostora nacionalnim parkom bila je zaštita najočuvanijeg i najvećeg šumskog kompleksa na području Dalmacije. Nacionalni park Paklenica se prostire na površini od 95 km², na obroncima južnog Velebita, a tu se nalaze i njegovi najviši vrhovi – Vaganski vrh (1757m/nv) i Sveto brdo (1753 m/nv). Obuhvaća područje bujičnih tokova Velike i Male Paklenice, odnosno njihove prepoznatljive kanjone okomito urezane u južne padine Velebita, te širi okolni prostor.

Zašto Transfer Service – Croatia Travel

Transfer Service – Croatia Travel  nudi Vam privatno razgledavanje turističkih lokacija u luksuznim vozilima i autobusima. U ponudi je najšira flota vozila od osbnih vozila kojima nudimo prijevoz do 3 putnika + vozač, kombi vozila Mercedes kapaciteta 8 putnika + vozač s kojim Vas možemo prevesti zajedno sa Vašim prijateljima ili grupom. Ponudu nastavljamo minibusevima kapaciteta do 19 putnika i autobusima kapaciteta 49 putnika koje možete unajmiti za višednevna ili jednodnevna putovanja kreirana po Vašim potrebama.

Neke od naših najčešćih usluga:

Kružna turistička putovanja – pokazat ćemo Vam razne lokacije i znamenitosti tijekom vožnje na predefiniranoj ruti ili možemo rutu planirati tijekom vožnje. Ovo je odlična solucija za klijente koji žele vidjeti više od jedne turističke znamenitosti u kratkom vremenu. Iza nas su mnogobrojne ture po Hrvatskoj i Europi.

Jednodnevni ili višednevni izleti – ovu uslugu turisti najčešće uzimaju za obilazak nacionalnih parkova, posjet Istri ili shopping ture. Ukoliko imate interea za izlet slobodno nas kontaktirajte. Najpopularnija odredišta jednodnevnog izleta su NP Krka, NP Plitvice, NP Paklenica, NP Korinati,

Posjet svetištima – iza nas su putovanja u skoro sva svetišta u Hrvatskoj i okolici, pa ukoliko ste zainteresirani za religijozni turizam, dozvolite nam da Vam organiziramo odočašće u svetište Međugorje, i druge, koje godišnje posječuje više milijuna turista.

Naše vožnje su prilagođene Vašim potrebama i kreirane su kao privatan prijevoz što bi značilo da vozimo Vas i Vašu grupu. Na Vama je samo da nam kažete što želite vidjeti, naše osoblje će Vam poslati ponudu.