JEDNODNEVNI IZLET IZ RIJEKE NA PLITVICE

Croatia Travel – Transfer Service u svojoj ponudi ima i izlete. U našoj ponudi imamo jednodnevne i poludnevne izlete  u Hrvatskoj i okruženju. Kada je riječ o izletima kreirali smo ih na temelju dugogodišnjeg iskustava u turizmu i prijevozu. Tako smo kroz godine poslovanja uvidjeli da su ljudi najviše zainteresirani za izlete do popularnih nacionalnih parkova u Hrvatskoj: Sjeverni Velebit, Plitvička Jezera, Krka, Risnjak, Briuni, Mljet, Kornati, ali tu su i uvijek zanimljivi parkovi prirode kao što su: Lonjsko polje, Vransko Jezero, Žumberak-Samoborsko gorje. Naši izleti imaju polazak iz Rijeke i Opatije.

JEDNODNEVNI AUTOBUSNI IZLET IZ OPATIJE – RIJEKE DO VRILA GACKE I PLITVICA

Za vikend smo se zaputili na izlet u Liku točnije na Vrilo Gacke i Plitvička jezera. Polazak na izlet smo organizirali iz Opatije i Rijeke. Polazak je s autobusnog kolodvora Opatija i kolodvora za turističke autobuse u Rijeci tj. Jelačićev trg. Iz Opatije smo krenuli u 07:00h te ugodnom vožnjom dolazimo u Rijeku gdje nas je dočekao naš turistički vodič i ostatak grupe. Nakon prebrojavanje krećemo prema Senju gdje smo imali prvo zaustavljanje. Senj je uvijek zanimljiv jer tvrđava Nehaj uvijek mami poglede. Tvrđava Nehaj je inače simbol grada Senja, sagrađena je 1558. godine pod nadzorom kapetana i generala hrvatske Vojne krajine Ivana Lenkovića i kapetana Herbarta VIII. Auersperga Turjaškog.

Nakon okrijepe u Senju krećemo preko Vratnika prema vrilu Gacke. Vrilo Gacke smo odabrali za naše izlet jer ovdje možete doživjeti neka prošla vremena. Tu se čuje klopot mlinica,a posjetiocima se nude autohtoni proizvodi.. Majerovo vrilo jedan je od tri velika izvora rijeke Gacke, uz Tonković vrilo i Klanac. Nakon kupovine domaćih proizvoda i predaha na čistom zraku puni dojmova nastavljamo prema Plitvičkim jezerima. Plitvička jezera su naš najpopularniji nacionalni park. Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine, te su naš najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Već po dolasku i izlasku iz autobusa osjeti se svježi zrak prepun kisika. Nakon kraćeg predaha krećemo u obilazak Plitvićkih jezera uz pratnju stručnog vodiča.

O Plitvicama nećemo puno pisati jer vjerujemo da ste mnogo čuli ali kao najbitnije bi istakli da Vam možemo garantirati da će te doživjeti  jedinstvenu igru zelenila i vode, koja će Vas ostaviti bez daha ! Ovo jedinstveno područje je proglašeno nacionalnim parkom još u travnju 1949. godine, a njihovu jedinstvenu ljepotu i značaj je prepoznao i UNESCO, te ih je 1979. godine uvrstio na listu prirodne baštine i to kao jednu od top prirodnih atrakcija! Područje parka čini ukupno 16 jezera, koja se stepenasto prelijevaju i silaze jedno u drugo, a posjetiteljima nudi uživanje i opuštanje u jedinstvenom okruženju i uz modrozelenu boju jezera… Nakon razgleda uzimamo predah za kupnju suvenira ili samostalno istraživanje ljepota Parka i uživanje u istima. Prepuni dojmova nastavljamo vožnju prema Rijeci.

Croatia Travel – Transfer Service posluje preko 10 godina i nudimo kvalitetnu uslugu najma minibuseva i autobusa za jednodnevne ili višednevne izlete. Na ovim stranicama nudimo rezervaciju izleta po prihvatljivim cijenama uz pratnju stručnog licenciranog turističkog vodiča. Svi naši izleti obavljaju se isključivo minibusevima i autobusima visoke klase. Ukoliko ste zainteresirani za naš jednodnevni izlet iz Rijeke i Opatije pošaljite nam upit ili napravite rezervaciju preko naše web stranice.

Croatia Travel – Transfer Service nudi odličan omjer cijene i kvalitete za sve jednodnevni izleti iz Rijeke i Opatije. Naši izleti su izrađeni nakon dugogodišnjeg iskustva u turizmu i putnicima nudimo najbolje jednodnevne izlete iz Rijeke i Opatije. Pošaljite upit ili rezervirajte izlet još danas jer naši izleti su inovativni i zanimljivi.

Croatia Travel – Transfer Service osim izleta u ponudi ima i kombi, minibus i autobuse za najam sa vozačem. Tijekom poslovanja smo rasli i učili te kontinuirano ulagali u vozni park. Iza nas su mnogobrojna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, a možemo se pohvaliti bogatom referentnom listom na kojoj se nalaze mnoga zvučna imena, najpoznatije multinacionalne kompanije, turističke agencije, sportski klubovi ….. Kod nas možete rezervirati autobuse turističke klase za sve prigode od učeničkih i maturalnih putovanja, team buildinga, stručnih skupova, kongresa, preko hodočašća sve do dalekih putovanja. Rezervirajte prijevoz autobusom ili unajmite autobus s vozačem za privatnu turu i osigurajte si sigurnu, kvalitetna uslugu. Naša fleksibilnost i osoblje sa dugogodišnjim iskustvom naš su ključ uspjeha i glavni razlog zašto se mnogi odlučuju na suradnju s nama.

Rezervirajte moderne autobuse za privatne izlete po Vašoj želji i osigurajte udoban prijevoz Vaših poslovnih partnera, turista ili gostiju. Pošaljite nam upit sa detaljima i kreirat ćemo Vam personaliziranu ponudu.