IZNAJMLJIVANJE AUTOBUSA RIJEKA

Croatia Travel – Transfer Service je obiteljski obrt koji posluje preko 10 godina. Tijekom poslovanja smo rasli i učili te kontinuirano ulagali u vozni park. Danas nudimo iznajmljivanje autobusa, minibuseva i kombi vozila s vozačem. Iza nas su mnogobrojna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, a možemo se pohvaliti bogatom referentnom listom na kojoj se nalaze mnoga zvučna imena, najpoznatije multinacionalne kompanije, turističke agencije, sportski klubovi …..Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem kombi, minibus ili autobusa pošaljite  nam upit i rezervirajte Vaš prijevoz još danas. Iznajmljivanje autobusa i minibuseva je posebno pogodan za sportska natjecanja i putovanja sportaša.

NAJAM AUTOBUSA RIJEKA DO VUKOVAR

Prošli vikend zaputili smo su na krajnji istok Hrvatske u Vukovar. Naša Setra bila je na usluzi sportašima gdje su nastupili na UNI Sport Hrvatska. Hrvatski akademski sportski savez (HASS) jedini je nacionalni sportski savez koji potiče, promiče i skrbi o sportu na visokim učilištima te ga predstavlja u međunarodnim okvirima. Savez je osnovan 25.4.1994. godine pod nazivom Hrvatski sveučilišni sportski savez te je dana 18.9.2012. promijenio ime u Hrvatski akademski sportski savez. HASS ima 20 članica i organizira sportske i rekreativne aktivnosti za studente visokoškolskih institucija, što ga čini jednim od najmasovnijih sportskih sustava u Hrvatskoj. Savez je član Svjetske sveučilišne sportske federacije (FISU) i Europske sveučilišne sportske asocijacije (EUSA) European University Sports Associati­on).

VUKOVAR

Putovanje započinjemo iz Rijeke autocestom prema Vukovaru uz usputna zaustavljanja. Stižemo u Vukovar koji je ovogodišnji domaćin studentskih igara. Natjecanje se održava u plivanju i vaterpolu. Prvi dan odmah otpočinjemo s natjecanjem u plivanju. Nakon natjecanja odlazimo u razgled Vukovara koji ima što pokazati. Vukovar je grad i najveća hrvatska riječna luka na Dunavu, u hrvatskom dijelu Srijema. On je i upravno, obrazovno, gospodarsko i kulturno središte Vukovarsko-srijemske županije. Vukovar i Vučedolska kultura posebno je značajna za vukovarski kraj. Ime je dobila po lokalitetu Vučedol, pet kilometara od Vukovara nizvodno na Dunavu. Lokalitet je sustavno istražen, otkrivene su radionice za preradu bakra, karakteristične kuće (megaron) i prekrasna keramika, koju naročito karakteriziraju bijeli stilizirani ukrasi na crnoj podlozi. U vukovarskom kraju brojna su arheološka nalazišta iz brončanog, starijeg i mlađeg željeznog doba, koja svjedoče o životu Ilira i Kelta. Nekropola ilirskih grobova na Lijevoj bari u Vukovaru dokazuje da je ovdje bilo i veliko naselje.

Najčešće usluge u autobusnom prijevozu:

  • Turistički prijevoz i višednevna putovanja – nudimo najam autobusa svih veličina za sve zainteresirane pojedince i agencije. Agencijama nudimo sigurnog i pouzdanog partnera za prijevoz grupa turista na svim relacijama sa vozačem koji govori engleski. Ukoliko ste turistička agencija ili voditelj grupe i pošaljite upit sa detaljima. U ponudi su viskoturistička vozila sa bogatim paketima opreme.
  • Aerodromski transferi – Transfer Service obavlja transfere za pojedince ili grupe svih veličina. Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitetne usluge, a naši profesionalni vozači pratit će Vaš let i u slučaju kašnjenja možete biti sigurni da će Vas vozilo dočekati nakon slijetanja. Za informacije i rezervacije autobusnih transfera molimo vas da pošaljete upit ili e-mail.
  • Poslovna putovanja – Vašoj kompaniji i agencijama za organizaciju kongresa nudimo prijevoze na svim relacijama. Poslovna putovanja i prihvat poslovnih partnera na bilo kojoj relaciji. Za sve informacije i cijene usluga pošaljite upit ili napravite rezervaciju putem naših obrazaca.
  • Školaska, fakultetska putovanja – ukoliko organizirate putovanje za Vašu školu, fakultet ili sveučilište mi imamo rješenje. Transfer Service – Croatia Travel nudi prijevoz grupa svih veličina. U mogućnosti smo ponuditi transfere ili višednevna putovanja. Pošaljite upit i dogovorite detalje. Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju.
  • Sportska putovanja – svim klubovima nudimo prijevoze i transfere. U ponudi su visokoturistički autobuski svih veličina. Iza nas je bogato iskustvo i mnogo klubova koje smo prevezli. Ukoliko organizirate putovanje za Vaš klub molimo vas da nas kontaktirate i pošaljete e-mail
  • Vjerska putovanja – nudimo prijevoz do svih svetišta za vjerske grupe. Iza nas su mnoga vjerska putovanje za sve grupe. Za sve informacije i rezervacije molimo vas da nas kontaktirate.

Kod nas možete rezervirati autobuse turističke klase za sve prigode od učeničkih i maturalnih putovanja, team buildinga, stručnih skupova, kongresa, preko hodočašća sve do dalekih putovanja. Rezervirajte prijevoz autobusom ili unajmite autobus s vozačem za privatnu turu i osigurajte si sigurnu, kvalitetna uslugu. Naša fleksibilnost i osoblje sa dugogodišnjim iskustvom naš su ključ uspjeha i glavni razlog zašto se mnogi odlučuju na suradnju s nama. Rezervirajte moderne autobuse za privatne izlete po Vašoj želji i osigurajte udoban prijevoz Vaših poslovnih partnera, turista ili gostiju. Pošaljite nam upit sa detaljima i kreirat ćemo Vam personaliziranu ponudu.

Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte nas putem naše Internet stranice. Naše osoblje uvijek i rado Vam stoji na raspolaganju. Dugogodišnje iskustvo garancija je sigurne vožnje. Prilikom organizacije putovanja bitno je voditi računa o radnom vremenu vozača koji je propisan na razini EU, a vozila su opremljena digitalnim tahografima koji vode računa o aktivnostima vozača.