Autobusni prijevoz umirovljenika

Taxi Transfer Service Rijeka nudi prijevoz umirovljenika na razne susrete i obljetnice. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Sva naša vozila imaju bogate pakete opreme pa će se naši umirovljenici osjećati kako i zaslužuju.Rezervirajte Vaš prijevoz ili unajmite autobus s vozačem po najboljim cijenama za prijevoz vašeg kluba. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje.

O usluzi:

Najam autobusa za prijevoz umirovljenika

Najam autobusa za prijevoz umirovljenika. Taxi Transfer Service Rijeka nudi umirovljenicima najam autobusa svih veličina po prihvatljivim cijenama. Ova naša usluga dobro je prihvaćena. Prijevoz umirovljenika je usluga koja se može koristiti na više načina i od strane, kako fizičkih, tako i pravnih osoba. Pripadnici treće životne dobi iako skromnih primanja dosta se druže pa imamo i dosta upita po pitanju prijevoza. Umirovljenicu su naša stalna klijentela i često putuju na izlete i okupljanja sa svojim prijateljima.Ova usluga prijevoza može se organizirati ispred nekih od udruga, ali može se organizirati i od strane jedne osobe koja organizira izlet. Autobusni prijevoz grupa umirovljenika na izlete i okupljanja uglavnom se organizira s polaskom iz Rijeke i predstavlja razne obilaske do poznatih šetališta i parkova. Naravno, autobusni prijevoz umirovljenika može biti i drugačije organiziran, kako u pogledu destinacije, tako i u pogledu vremenskog trajanja. Udruženja umirovljenika često za svoje članove organizira razna druženja, obilježavanje bitnih datuma, kao i posjete toplicama i planinskim odmaralištima. Privatni autobusni prijevoz umirovljenika je udoban način putovanja  zbog fleksibilnosti u smislu pravljenja pauza i slično i maximalnog prilagođavanja klijentu. Autobusni prijevoz umirovljenika se može ugovoriti sa predstavnicima udruženja te može biti stalni ili jednokratna usluga autobusnog prijevoza. Naravno udruge koje češće putuju s nama ostavaruju brojne benefite.

Cijena autobusnog prijevoza umirovljenika

Kao i kod svih ostalih usluga prijevoza autobusom ili najma autobusa s vozačem cijena ovisi o nekoliko faktora, a najbolje je poslati upit e-mailom sa točnim planom putovanja. Nakon zaprimljenog upita kreirat ćemo Vam ponudu koja najbolje odgovara Vašim potrebama a sve us cilju optimizacije troškova koji proizlaze iz prijevoza. Naša praksa prilikom formiranja cijene je da klijentu damo kompletnu cijenu tj. da u nju uključimo sve usluge koje pproizlaze iz prijevoza.

I nekoliko riječi…..

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu najma autobusa sa vozačem za potrebe prijevoza umirovljenika.

Putujući s Taxi Transfer Service Rijeka naši umirovljenici biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će odvesti do destinacije i po potrebi može ostati s njima do povratka. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi autobusnog prijevoza umirovljenika. Rezervirajte Vaš autobus s vozačem na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa umirovljenika koje ne mogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do bilo kojeg odredišta modernim klimatiziranim kombi, mini bus vozilima. U ponudi imamo visoko turističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do destinacije Vaših umirovljenika. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Taxi Transferi od Rijeke najam autobusa s vozačem možete platiti kreditnom karticom, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.