Autobusni prijevoz – Najam autobusa Rijeka

Najam autobusa s vozačem i autobusni prijevoz jednodnevni ili višednevni

Taxi Transfer Service Rijeka nudi razgled Rijeke i okolice. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš prijevoz ili unajmite autobus s vozačem po najboljim cijenama. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje.

 Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Rijeka.

Rijeka je centar regije Kvarner i Sjeverne Hrvatske. Grad Rijeka nekada prije sinonim za industriju i pomorstvo nažalost u zadnjih 30 godina proživljava teške trenutke. Nakon raspada bivše države industrija zapada u probleme, a turizmu Rijeka nije okrenuta. Pomalo u zadnjih 10 godina Rijeka se ipak pomalo otvara i napreduje u turizmu. Tako je svakako najzanimljiviji Riječki karneval, ali moramo spomenuti da je Rijeka 2020 projekt od iznimnog značaja za turizam od kojeg se tako mnogo očekuje. Tako je Rijeka ipak danas turističko odredište kruzerima kojih  je sve više na proputovanjima i autobuserima koji dolaze posjetiti naš grad.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu najma autobusa sa vozačem za razgled Rijeke.

Taxi Transfer Service Rijeka – putujući s Taxi Transfer Service Rijeka biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati putnike ispod kruzera i  odvesti ih na razgledavanje grada u klimatiziranom autobusu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi autobusnog prijevoza. Rezervirajte Vaš autobus s vozačem na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Ljubljane modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Ljubljane. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Taxi Transferi od Rijeke najam autobusa s vozačem možete platiti kreditnom karticom, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz. Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca