Autobusni prijevoz na aerodrom

Autobusni prijevoz do aerodroma

Taxi Transfer Service Rijeka nudi najam autobusa za prijevoz na aerodrome. U mogućnosti smo ponuditi prijevoz na sve aerodrome u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš prijevoz ili unajmite autobus s vozačem po najboljim cijenama. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje.

 Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O usluzi:

Prijevoz autobusom na aerodrome. Prilikom organizacije prijevoza Vaše grupe autobusom na aerodrom važno je odrediti pravovremeno vrijeme polaska. Prilikom organizacije putovanja važno je voditi računa o radnom vremenu vozača autobusa. Također svim naručiteljima savjetujemo da se posavjetuju s nama oko određivanja vremena polaska jer naše iskustvo je veliko. Na nekim dionicama u nekim periodima su mogući zastoji pa treba i o tome voditi računa.

U koliko je riječ o dolaznom transferu tj. ako Vaše putnike dočekujemo na aerodromu naš će vozač biti u putničkom terminalu s welcome bord-om kako bi ga grupa prepoznala.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu najma autobusnog prijevoza sa ili na aerodrome u Hravtskoj ili inozemstvu.

Taxi Transfer Service Rijeka – putujući s Taxi Transfer Service Rijeka biti će te odveženi do aerodroma na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač će dočekati putnike u putničkom terminalu i odvesti ih od aerodroma do njihovog hotela ili smještaja u bogato opemljenom klimatiziranom autobusu.

 Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi autobusnog prijevoza od Rijeke (ili bilo koje adrese) Rezervirajte i unajmite Vaš autobus s vozačem na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do aerodroma u modernim klimatiziranim kombi, minibus i autobus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do aerodroma. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Taxi Transferi od Rijeke ili najam autobusa s vozačem možete platiti kreditnom karticom, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka autobus unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.