Aerodromski transferi Opatija

Naša glavna djelatnost je prijevoz putnika iz Opatije do svih destinacija i aerodroma. Prijevozom se bavimo preko 10 godina i možemo se pohvaliti transferima na mnogobrojne destinacije i aerodrome. Nova vozila garancija su sigurne i udobne vožnje. Opatija je smještena u Kvarnerskom zaljevu u blizini Rijeke. Gosti koji nam dolaze u Opatiju najčešće dolaze preko aerodroma Rijeke, Zagreba, Trsta, Venecije i Ljubljane. Taxi Transfere od aerodroma do Opatije obavljamo s četiri tipa vozila:

  • Standardno taxi vozilo: osobna vozila kapaciteta do 4 putnika. Taxi Opatija u ponudi ima limuzinske varijante vozila i monovolumene. Monovolumeni nude mogućnost prijevoza do 4 osobe s dosta prtljage. Limuzinska vozila garancija su udobne vožnje.
  • Kombi vozila: naša moderna kombi vozila omogućavaju putovanje 4-8 putnika na svim relacijama. Kombi vozila nude veliki prtljažni prostor pa su idealna za prijevoz putnika s više prtljage.
  • Minibus vozila: naši minibusevi primaju do 19 putnika sa pripadajučom prtljagom. Nudimo rezervaciju minibuseva na svim relacijama ili višednevnim putovanjima. Iza nas je bogato iskustvo u prijevozu.
  • Autobus vozila: nudimo transfere od Opatije do svih aerodroma. Naši autobusi su novije proizvodnje sa EURO5 i EUR6 NORME te smo u mogućnosti putnike prevesti do bilo koje destinacije. Za sve informacije molimo Vas da pošaljete upit.

Putujući s Taxi Opatijom od Opatije do bilo koje destinacije našim putnicima nudimo uslugu kvalitetnog transfera po garantirano najboljim omjerom cijene i kvalitete. U našoj ponudi su transferi iz Opatije prema svim destinacijama ili obratno, a usluge pružamo 24/7. Tijekom blagdana i noćnih vožnji ne zaračunavamo dodatak.

REZERVACIJA TAXI-TRANSFERA OPATIJA

Sve informacije možete naći na našim stranicama i društvenim mrežama, ali pozivom na naše telefone. On-line rezervaciju Vašeg taxi transfera od Opatija do svih destinacija možete napraviti brzo i jednostavno u bilo koje vrijeme (0-24h), putem naše web stranice. Odabirom destinacije program Vam prvo izbacuje cijenu, pa tek onda potvrđujete. Nakon slanja Vašeg upita na Vašu mail adresu doći će potvrda rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem telefona u okviru radnog vremena ( 08-24). Prednost online rezervacije je u tome što je dostupna 24 sata na dan. Prilikom ispunjavanja rezervacijskog taxi obrasca unesite obavezno broj putnika kako bi znali kakvo vozilo Vam treba, a adresa i vrijeme polaska su obavezni.

Svim putnicima nudimo kartično, virmansko i gotovinsko plaćanje. R1 račun zatražite unaprijed.

ZAŠTO REZERVACIJA NAŠEG TAXI TRANSFERA U ODNOSU NA OBIČAN TAXI

Prednosti naših transfer od / do Opatije su više struke, a najbitiniji su to da dobivate unaprijed poznatu fixnu cijenu bez dodatnih troškova. U slučaju kašnjenja leta ne zaračunavamo dodatne troškove, a autoceste su u cijeni putovanja. Nudimo modele različitoga načina plaćanja od klasičnog – gotovinskog do kartičnog i virmanskog. Obveznici smo PDV-a te naše račune možete koristiti za odbitak predporeza. Rezervirajte Vaš taxi-transfer sa aerodroma do Opatije i putujte našim udobnim vozilima. Kontaktirajte nas i dobit će te najbolji omjer cijene i kvalitete. Naši ljubazni vozači dočekat će Vas na aerodromu s natpisom Vašeg imena (welcome bord) u putničkom terminalu kako bi ga lakše prepoznali i kako bi Vam pomogao oko prtljage.  Najmlađim putnicima nudimo putovanje u dječjim sjedalicama što nije opcija u ostalim taxi vozilima.