Aerodrom Rijeka

Prijevoz transfer putnika od Rijeke do Zračne luke Rijeka ( aerodrom )

Taxi Transfer Service Rijeka nudi uslugu prijevoza od Rijeke do aerodroma Rijeka. Ova usluga obavlja se kao privatan prijevoz. Taxi Transfer Service Rijeka nudi transfere od Rijeke do aerodroma Rijeka koji je udaljen 25 km od centra grada. Vrsta vozila ovisi o broju putnika, a mi u ponudi imamo taxi vozilo, taxi kombi vozilo,taxi minibus ili autobus. Zato bez obzira koliko Vaša grupa broji ljudi rezervirajte Vaš prijevoz na relaciji Rijeka do aerodrom Rijeka.

Ukratko o destinaciji:

Rijeka je treći po velićini grad u Hrvatskoj. Rijeka je političko, gospodarsko i ekonomsko središte sjevernog Jadrana i ujedno najveća luka Hrvatske. Rijeka je prije nekoliko desetaka godina bila veliko industrijsko središte, ali nažalost industrija nestaje od početka 90-tih godina prošlog stoljeća. Danas se Rijeke sve više okreće turizmu pa je tako 2020 godine i prijestolnica kulture. Baš taj razvoj turizma nezamisliv je bez proširenja i modernizacije zračne luke Rijeka. Zračna luka Rijeka iako mali aerodrom danas nudi dosta letova domaćih i internacionalnih. Tako od domaćih letova možemo izdvojiti povezanost sa Zagrebom, Osijekom, Dubrovnikom, a od internacionalnih najviše letova ima prema Engleskoj, Njemačkoj, Švedskoj itd.

Zašto rezervirati taxi prijevoz unaprijed od aerodroma Rijeka ?

Kao što smo već prije rekli najveći broj gostiju na aerodrom Rijeku dolaze tijekom ljetnih mjeseci kad je velika potražnja za taxi vozilima. Rezervacija taxi prijevoza unaprijed od aerodroma Rijeka omogućava Vam prijevoz po unaprijed poznatoj cijeni. Naše cijene za sve transfere su fixne i unaprijed  poznate. Naše cijene taxi prijevoza od aerodroma Rijeka do Vašeg odredišta sadržavaju sve troškove kao što su cestarine, trošak trajekta i sl.

Naše prednosti su……

Točnost

 Kod polaska na putovanje naš prvi prioritet u obavljanju usluge transfera od Rijeke do aerodroma Rijeka je da na Vašu adresu dođemo točno kako bi Vam omogućili polazak bez stresa. Svjesni smo koliko je važno da prilikom pogleda kroz prozor već i koju minutu prije polaska vidite svoje vozilo i vozača. Zato se uvijek držimo dogovorenog vremena.

Profesionalnost

Kod nas su stalno zaposleni iskusni profesionalni vozači u vozilima koja ispunjavaju sve zakonske propise i standarde. Naša vozila su novije proizvodnje sa svom potrebnom opremom za ugodno i sigurno putovanje. Naša vozila se održavaju po propisima proizvođača i u skladu sa svim potrebama kako bi uvijek bila spremna i za najdalje putovanje.

Isplativost

Transfer Service Rijeka od samih početaka ima vizuju poslovanja koja kaže da omjer cijene i kvalitete mora biti najbolji. Naime naša misija nije biti najjeftiniji prijevoznih već najbolji sa na prihvatljivijom cijenom prijevoza do aerodroma Rijeka

Sigurnost

Od samih početaka imali smo ideju vodilju koja kaže: „ Vi ste nama povjerili da prevezemo Vas ili Vaše najmilije, a mi imamo samo jedan cilja. Da to učinimo na najsigurniji način“.

Sigurnost putnika i naših zaposlenika nam je na prvom mjestu, a baš zato u floti raspolažemo samo vozilima zapadno europskih proizvođača, a predvode Mercedes Benz i VAG grupa.

Imate potrebu za taxi prijevozom do aerodroma Rijeka do bilo kojeg odredišta molimo Vas

kontaktirajte nas, pošaljite nam upit putem naših kontakt obrazaca i e-mail-a

I još …..

Taxi Transfer Service Rijeka je na tržištu preko 10 godina i iza nas su milionske kilometraže. Bogata referentna lista putnika, tvrtki i agencija dokaz je da smo među najkvalitetnijim prijevoznicima. Svoje povjerenje dale su nam najveće tvrtke u Rijeci i mnogi brodari koji su dolazili u Riječku luku ili brodogradilište. Imte potrebu da Vašeg klijenta dočekamo na aerodromu rijeka – nema problema pošaljite upit i stojimo Vam na raspolaganju.