Dvoglavi orao - simbol Rijeke

Rezervirajte profesionalno storitev in uživajte v vožnji brez stresa

TAXI RIJEKA 

pokličite nas

+385 91 5003355

pošiljanje e-pošte

info@taxirijeka.com

Pošaljite nam upit

Storitve

Našim strankam lahko ponudimo visoka turistična vozila in prevozne storitve, ki se v kvalitativnem in kvantitativnem smislu nenehno povečujejo, kar potrjuje vse večje število zadovoljnih strank in potnikov.

opel zafira

Taxi prijevoz

opel zafira

Aerodromski transferi

Poslovni taxi servis

mercedes sprinte kombi

Kombi prijevoz putnika

mercedes sprinter minibus

Minibus prijevoz putnika

autobus man

Autobusni prijevoz putnika

Kako delamo

 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

 

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Prilagojene storitve za vse vaše potrebe

Za naše naročnike organiziramo prevoze za skupine na različne dogodke v regiji: koncerte, izlete, večerje, rojstne dneve… Na voljo je luksuzno vozilo za 7 ali 19 oseb ali avtobus za 49 oseb.

V udobju enega od naših luksuznih avtomobilov boste hitro in varno prispeli na vsako srečanje ali letališče.

Dajte sebi in najbližjem brezskrben začetek dopusta in rezervirajte vozilo danes, ki vas bo pozdravilo na letališču ali v pristanišču in vas odpeljalo v hotel. Ni boljšega začetka dopusta kot prijetna in varna vožnja v klimatiziranem vozilu, ki uživa v panorami in ne razmišlja o prometnih zastojih in mejnih prehodih. Ti samo pripravi svoje torbe in ostalo prepusti našim profesionalnim voznikom.

opel zafira

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Užitek zagotovljen!

Iz udobja vašega doma lahko rezervirate vožnjo s taksijem ali prevoz po vnaprej znanih in fiksnih cenah z enim klikom. Naše vozilo in voznik se bosta srečala na enem od letališč v regiji (Zagreb, Trst, Benečija, Ljubljana, Rijeka, Pula…) in vas varno in udobno odpeljala do cilja.

Vsako leto uporabljamo vaše storitve in vsakič v celoti izpolnjujemo naša pričakovanja.

S.M.

Zagreb

Našim gostom vedno priporočamo uporabo vaših storitev, saj vemo, da bodo zadovoljni!

R.P.

Pula

Hvala za prijeten izlet v Baranjo. Vsekakor bomo spet uporabili vaše storitve.

S.G.

Rijeka

Pošaljite nam upit