Kombi prevoz potnikov Opatija

Z ukvarjanjem s taksi prevozom hitro pridemo do dojema, da potniki v Opatijo ne potujejo redko v manjših skupinah. Ker je Opatija usmerjena k družinskim gostom in poslovnemu turizmu, ki se je zahvaljujoč turističnemu osebju hitro razvil, priznavamo, da je treba uvesti kombi prevoz potnikov in gostov, ki prihajajo v Opatijo. Naš kombi prevoz v Opatiji ni redni, ampak je organiziran po meri posameznikov ali skupin potnikov po načelu najema vozila z voznikom, to je. zasebnega prevoza.

Taxi Kombi Opatija ponuja najem kombija za prevoz potnikov z voznikom na uro, dan ali več. Kombi prevoz potnikov je sklenjen pred začetkom potovanja in je vnaprej naročen po vnaprej znanih in fiksnih cenah. Naše cene kombijev so dokončne, kar pomeni, da ni dodatnih ali skritih stroškov, ki bi povzročili neprijetno presenečenje ali stres. Ker je Opatija kongresni center, nimamo redko poizvedb za prevoz na večerje, dogodke, sprejeme ali prevoz kongresnih obiskovalcev na prenočišču na progi do kongresnega hotela, naša želja je bila, da našim strankam ponudimo posebej prilagojen prevoz, tako da lahko obračunska enota poskrbi za uro, dan ali nekaj dni. Če potrebujete kombi s prevozom, nam pošljite povpraševanje preko našega kontaktnega obrazca.

Najem kombija za prevoz potnikov v Opatiji na uro – taka storitev je primerna, ko greste na večerjo, ko vas naš voznik sreča na recepciji hotela ali na naslovu in se odpelje do restavracije in vam ostane na razpolago. Prednost te metode je, ker če se odločite za odhod prej ali slej voznik in vozilo so dispositional in pripravljeni. To storitev uporabljajo predvsem podjetja ali skupine, ki potrebujejo prevoz od kongresnih hotelov do drugih nastanitvenih objektov ali naslovov, prevoza do večerje, poslovnih srečanj itd.

Najem kombija za prevoz potnikov v Opatiji na dan – ta vrsta storitev se uporablja za izlete, oglede in lokalni prevoz. Najem avtomobila za prevoz potnikov na dan pomeni najem avtomobila z voznikom za en dan avtomobila (dan avtomobila – privzetje vozila z voznikom 12 ur je vključena kilometrino do 250km). Cena najema vozila na dan vsebuje gorivo, vozilo in voznika, medtem ko možni stroški avtoceste, trajekta, plovnih poti niso vključeni. Za podrobnejše informacije pošljite povpraševanje preko našega kontaktnega obrazca ali nas kontaktirajte na enem od naših telefonov.

Najem kombija za potniški promet v Opatiji za nekaj dni – ta tip pogosteje uporabljajo potovalne agencije pri organizaciji ogledov, torej turističnih agencij. več dnevnih potovanj.

Najem kombija za prevoz potnikov za več dni vključuje najem kombija za prevoz potnikov z voznikom za več avto dni (dan avtomobila – pomeni, da je v najem vozila z voznikom 12 ur vključena kilometraža do 250km). Za vse informacije, ponudbe in podrobnosti nas kontaktirajte preko obrazca ali na enem od naših telefonov.

Če vi ali vaše podjetje potrebujete to vrsto storitve, nas kontaktirajte preko naše spletne strani in kontaktnega obrazca.