Kombi prevoz potnikov

Storitev prevoza – Hrvaška Potovanje poleg taksija in avtobusnega prevoza ponuja prevoz z kombijem do vseh destinacij na Hrvaškem ali v tujini. Danes se lahko ponašamo z našimi visoko opremljeni kombiji, ki lahko poleg voznikov ujamejo tudi 8 potnikov. Z mnogimi leti dela in truda smo pridobili številne zadovoljne stranke, kar je dokazalo našo kakovost, varnost in zanesljivost pri izvabilju vseh zahtev strank. Danes se lahko ponašamo s številnimi transferji, za našimi vozniki pa je več milijonov kilometrov na cestah Evrope in Hrvaške. Naša vizija in cilj sta jasna, to je zagotavljanje varne, udobne in vrhunske potniške službe in vse svoje dejavnosti usmerjamo v zadovoljstvo naših strank, katerim se v celoti prilagajamo. Da bi upravičili zadovoljstvo naših strank in kakovost naših storitev, imamo licenco za opravljanje potniškega prevoza. S strokovnim voznikom z letnimi vozniškimi izkušnjami, odličnim poznavanjem cest po vsej Hrvaški in Evropi ter tehničnim znanjem angleščine izvajamo vse zahteve naših naročnikov. Ponašamo se lahko tudi z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo, zato so naše cene sprejemljive in konkurenčne.

Prejšnji petek smo na povabilo našega stalnega naročnika naredili pot iz Reke v Rim. Rijeka je tradicionalno mesto mornarjev, ki imajo v teh časih težkih potovanj težave z izmenami. Ker je bila organizacija leta skoraj nemogoča, nas je stranka najela, da peljemo potnike v Rim. Pot v Rim smo začeli preko mejnega prehoda Pasjak, kjer smo vstopili v Slovenijo. Vstopamo v Italijo preko mejnega prehoda Kozina in nadaljujemo do italijanske avtoceste preko Bazovica. Sodobna avtocesta povezuje vso Italijo, vključno s Trstom in Rimom. Avtocestno omrežje povezuje mesta severnega dela Italije in se nadaljuje na cestnih omrežjih Slovenije, Avstrije, Švice in Francije, ki prečkajo ali skozi Alpe. Severno in južno povezujeta tudi dve avtocesti, od katerih ena, novejša, dobro sledi jadranski obali, druga pa precej bolj znana Autostrada del sole (Avtocesta sonca), prehaja skozi Apenine, nadaljuje po zahodnih pobočjih Mesine in prehaja v Sicilijo. Samo na Sardiniji ni avtocest. Ker je hribovita dežela, so skozi Apenine zgradili številne predore in severno skozi Alpe.

Zakaj bi se premestil v Rim?

Priča smo težkim pogojem potovanja zaradi vpliva virusa corona, Italija pa je dobro povezana s letalskimi prevozniki s svetom. Najpomembnejša so letališča Malpensa v bližini Milana, Linate tudi ob Milanu, nato Leonardo da Vinci v bližini Rima, in Neapelj letališče. Mednarodno letališče Rim-Fiumicino "Leonardo da Vinci" (Aeroporto Internazionale di Roma–Fiumicino "Leonardo da Vinci"; IATA: FCO, ICAO: LIRF) je največja in najpomembnejša za Italijo. Letališče Roma Leonardo da Vinci ima v normalnih pogojih več kot 43 milijonov potnikov in tudi v teh časih omogoča povezave s celotnim svetom.

Druge storitve v kombi prevozu Rijeka:

  • Prevozi na vsa letališča: najpogostejši prevozi na zagrebško letališče – Ljubljana – Trst – Milano – Beograd – Gradec. Našim potnikom in strankam zagotavljamo profesionalno storitev potniškega prevoza vsem letalskim potnikom na Hrvaškem in v Evropi. Varen in učinkovit prevoz poteka z novimi in sodobnimi kombiji do 8 potnikov.
  • Poslovna potovanja: posebno pozornost smo namenili strankam, ki potujejo na poslovnih potovanjih. Poleg poslovnih taksi prevozov nudimo tudi kombi prevoz na poslovnih potovanjih in sejmih.

Flote:

Za varno in udobno vožnjo bo poskrbel kombi iz družine Mercedes. Ponujamo sodoben Sprinter 316 CDI z zmogljivostjo 8 potnikov in Mercedes V-Class s kapaciteto 7 potnikov.

Vse najboljše storitve prevoza – Hrvaška Travel