Taxi prevoz Opatija – prevozi

Danes smo priča postopnem zagonu turizma po pandemijo, ki je prizadela Hrvaško. Opatija je sicer nenavadno prazna, pripravljena na začetek turistične sezone. Opatija je stara dama turizma na Kvarnerju, in se nahaja ob vznožju Učke, kjer je Sredozemlje zarezalo globoko v celino. Opatijo krasijo številni hoteli, Opatija pa je nosilec turizma na Kvarnerju. V Opatiji imamo danes podaljšano turistično sezono, ki je rezultat dela hotelirjev in turističnega osebja. Opatija danes ponuja kongresni turizem v predsezoni, ki ima vsako leto vse več, ker ima res kaj ponuditi. V ponudbi v številkah piše, da opatijske kongresne kapacitete ponujajo več kot 50 dvoran z do 900 sedeži. Opatija organizatorjem kongresnih dogodkov ponuja vse prednosti velike kongresne destinacije na eni strani in neustavljiv čar intimne turistične destinacije na drugi strani. Kombinacija izkušenj in tradicije pri organizaciji kongresov ter sodobnih in kakovostnih zmogljivosti je odlična podlaga za organizacijo srečanj in dogodkov različnih vrst in velikosti.

Taxi Transfer Service Opatija – storitev prevoza

Taxi Transfer Service ponuja vsem potnikom in pravnim subjektom hotelirje in kongresne organizatorje taksi prevoze do / iz Opatije. Naš taksi prevoz je na voljo 24/7! Ponosni smo na naše osebje, prvošolce in naša glavna naloga je zadovoljstvo naših strank. Vse kar morate storiti je, da rezervirate taksi po telefonu, e-pošti ali spletni rezervaciji, naše izkušeno osebje pa bo poskrbelo za vse ostalo. Nudimo prevoze iz Opatije na vsa letališča na Hrvaškem in širše, najpogostejši prevozi pa so:

  • Taksiji od hotelov v Opatiji do letališča – najpogosteje peljemo potnike na ljubljansko letališče, Zagreb, Trst, Reko, pogosto pa so nekatera od bolj oddaljenih letališč. Naša taxi vozila lahko najamete za lokalni prevoz po Opatiji, če je potrebno goste odpeljati na večerjo ali sestanek.
  • Van transport Opatija – nudimo najem kombija za skupine potnikov, ki se ne prilegajo v redno vozilo. Nudimo vam prevoz do letališča, vendar tudi najem kombija z voznikom
  • Minibus prevoz Opatija – nudimo najem minibusov za lokalni prevoz za večerjo, ogled Kvarnerja in Opatije. Ljudje, ki poslovno pridejo v Opatijo, si želijo podrobneje ogledati regijo, zato so pogosto organizirani krajši lokalni izleti.
  • Avtobusni prevoz Opatija – nudimo najem avtobusov za največje skupine potnikov. Imamo avtobuse visokega turističnega razreda s kapaciteto do 50 sedežev

Taxi Transfer Service Rijeka ponuja vsem pravnim subjektom sodelovanje. Nudimo bogato vozno floto vozil, izpostavili pa bi tudi poslovne limuzine, namenjene poslovni taksi službi. V priročnost bi poudarili virmane, gotovinske in kartično plačilne modele. Zahtevajte ponudbo po e-pošti ali telefonu.

Vaše zaupanje je naša obveznost!