Taksi prevoz Opatija

Taksi Opatija

Taxi Opatija ponuja taksi prevoz na območju mesta Opatija. V samem začetku smo se ukvarjali le s taksi prevozom in se lahko ponašamo z več kot 10-letnim izkušnjami. Danes lahko strankam ponudimo visoka turistična vozila in prevozne storitve, ki imajo stalno rast v kvalitativnem in kvantitativnem smislu, kar potrjuje vse večje število zadovoljnih strank in potnikov. Taxi Opatija v prvi vrsti ponuja standardno mestno taksi storitev, organizacija našega dela vam zagotavlja varno storitev 24/7.V okviru mestne taksi službe nudimo prevoz od lokacije do lokacije po želji naročnika, nudimo tudi nekatere posebne storitve, kot so sprejem potnikov na avtobusni postaji Opatija ali železniška postaja Opatija – Matulji in njihov prevoz na želeno lokacijo v mestu Opatija ali okolici. Če potrebujete taksi prevoz na območju Opatije – izpolnite rezervacijski obrazec, pošljite povpraševanje in naše osebje vam je na razpolago. Pri prihodu/zapuščanju delovnega mesta imamo stranke, ki vsakodnevno uporabljajo našo storitev. Ta stalni prevoz po mestu ponujamo po posebni ceni.

Zakaj uporablja Taxi Opatija?

Greš na poslovno večerjo? Potrebujete taksi, ki vas bo ob določenem času srečal pred hotelom in potrebujete natančnost, čisto in čisto vozilo? Nudimo konkurenčne cene prevoza, čakanja itd. Naša taksi vozila so nova in poslana. Pošljite nam e-pošto, ki opisuje vaše potrebe in vam bomo ponudili ponudbo. Pokličite na enega naših telefonov, na voljo smo 24 ur na dan. Naša prednost so nova vozila priznanih proizvajalcev, ki jih ponujamo za vse vaše potrebe z našimi profesionalnimi vozniki. Izberite vozilo, odvisno od vaših želja in potreb. Za vse informacije nam pošljite e-pošto s svojim itinerarjem.

Rezervirajte na spletu – izpolnite naš kontaktni obrazec brez obveznosti in zahtevajte ponudbo. Naše cene so znane vnaprej, pregledne in brez dodatnih ali skritih stroškov. Naš preprost sistem rezervacij in kontaktni obrazec sta na voljo na naši spletni strani in vam omogočata, da pošljete povpraševanje s podatki, ki so za vas pomembni.

Kontaktirajte nas in nas pokličite kadarkoli po imenitnih telefonih. Veselimo se vaše poizvedbe in naše osebje se bo odzvalo na vsa vaša vprašanja in zahteve.