Taksi prevoz Opatija

Po letih poslovanja smo se odločili, da storitev razširimo na mesto Opatija. Tako se danes lahko ponašamo z lokalno taksi službo na območju mesta Opatija. Do nedavnega smo iz Opatije ponujali le transferje na letališča in spoznali, da trg išče kakovostnega prevoznika, odločili smo se razširiti ponudbo na mesto Opatija.

Prevoz do / iz Opatije je na voljo 24 ur na dan, lokalna taksi prevoz v Opatiji pa je na voljo od 06-24. Po koncu pandemije, ki je pretresla trg prevoza, načrtujemo razširitev servisnega ma 0-24 urnega sistema dela.

Opatija je biser Kvarnerja in se spominja več kot 100 let turizma. Opatijo danes krasijo številni hoteli, ki v pred in po sezoni gostijo poslovneže iz vsega sveta na konferencah in seminarjih, v visoki sezoni pa so družinski ljudje, saj bogato opremljeni hoteli ponujajo vse, kar potrebujete za aktivne počitnice. Gostje, ki bivanje v Opatiji danes običajno rezervirajo transferje na poti:

Opatija – Letališče Zadar – Prevoz na progi Opatija – letališče Zadar traja približno 3 ure. Letališče Zadar je eno od devetih letališč na Hrvaškem. Ustanovljena je bila leta 1968 v bližini vasi Zemunik Donji in je 7 km vzhodno od Zadra. Nahaja se na nadmorski višini 88 m. Je največji letalski center na Hrvaškem. Če potujete iz Opatije v Zadar rezervirajte prevoz preko naše spletne strani.

Opatija – Letališče Zagreb – Prevoz na progi Opatija – letališče Zagreb traja približno 2 uri, oddaljenost pa je približno 170 km. Letališče Zagreb ali Letališče Franjo Tuđman je največje in najpomembnejše letališče na Hrvaškem. Ime je dobil po prvem hrvaškem predsedniku dr. Franjo Tudjman. Danes je letališče Zgareb za Opatijo zelo pomembno, saj mnogi turisti prihajajo z uporabo zagrebško letališče. Če želite prenesti Opatija – Zagreb letališče ali obratno nas pokličite in si zagotovite prvo razredno storitev.

Opatija – Letališče Rijeka – Letališče Rijeka se nahaja na otoku Krku in je približno 40 kilometrov oddaljeno od Opatije. Letališče Opatija in Rijeka sta povezana s hitro cesto, zato potovanje traja le 40 minut. Veliko turistov pristane na krk letališču, ker to letališče ponuja dobre povezave z Nemčijo.

Opatija – Benetke Letališče – Benetke Letališče je približno 240 km od Opatije. Benetke Marco Polo Letališče je Benetke Mednarodno letališče,. Beneški letališče povezuje ta del Evrope s tem delom Evrope. Veliko neposrednih letov je prednost Benetke, zato gostje izberejo to letališče. Če pristajate v Benetke in imate potrebe po prenosu, pošljite povpraševanje in rezervirate preko naše spletne strani.

Opatija – Letališče Pula – Letališče Pula je približno 100 km od Opatije in potovanje traja približno eno uro. Opatijo in Pulo povezuje sodobna cesta, imenovana Istrska Y. Pula je zelo pomembno letališče za ves kvarner. V zadnjih nekaj letih se je poleg strukture gostov, ko se je število potnikov iz Evrope (večinoma iz držav Združenega kraljestva) znatno povečalo, spremenila tudi struktura letalskih prevoznikov. Nekdanje čarterske družbe so nadomestile nizke tarife in podjetja, ki letijo na rednih progah. V zadnjih nekaj letih se je potniški promet vidno povečeval, zato če primerjamo npr. 2014 z leto 2019 je bila v vseh segmentih v vseh segmentih rast

Letališče Opatija – Ljubljana – Ljubljana se nahaja v Brniku le 30 kilometrov od Ljubljane do Avstrije. Letališče Ljubljana ima obilo letov po ugodnih cenah. Letališče Ljubljana je glavno letališče Slovenije. Vožnja od Opatije do ljubljanskega letališča traja približno uro in pol, na mejnem prehodu pa so možne zamude in morebitne prometne zastoje na avtocesti.

Opatija – Letališče Trst – Letališče Trst je zagotovo najbolj priljubljeno letališče za turiste iz Anglije in Nemčije, ki prihajajo v Opatijo. Polno ime Trst – Ronchi dei Legionari. Letališče Trst je bilo pred nekaj leti popolnoma prenovljeno in danes je pomemben dejavnik zračnega prometa. Taxi Opatija ponuja prevoze do / od letališča Trst, ki se običajno nahaja približno 30 kilometrov od Trsta do Benetke.

Opatija – Letališče Budimpešta – Letališče Budimpešta Ferihegy je mednarodno letališče, ki služi madžarski prestolnici Budimpešti in je največje od petih mednarodnih letališč. Z letališča se mednarodni leti vrstijo predvsem znotraj Evrope, pa tudi v Afriko, Azijo, Bližnji vzhod in Severno Ameriko. Letališče je približno 550 km od Opatije in vožnja traja približno 6 ur

Vsem gostom in obiskovalcem je na voljo prevoz do vseh letališč in detonacije z odhodom iz Opatije. Poleg standardne taksi službe nudimo tudi turistične izlete in izlete v skupine vseh velikosti.

Če načrtujete poslovno potovanje v Opatiji, vam predlagamo, da izberete eno naših eno dnevnih izletov, ker Taxi Opatija & Transfer Service ponuja popolno rešitev za vas!

Izleti iz Opatije do Plitvičkih jezer ? Obisk Istre in lov tartufov so le nekatere od destinacij, na ki vas peljemo. Katerokoli možnost izberete, boste dobili kakovosten potniški servis po ugodnih cenah z najboljšim razmerjem med ceno in kvslitete.