Taxi Rijeka do Letališče Rijeka

  •  
No price found for this journey

Transfer Service je kot smo že poudarili družinsko podjetje in temeljimo na kakovostnem taksi prevozu z letališč ali do njih. Ponujam vozila za vse skupine ali posameznike, zato se lahko ponašamo z najširšo paleto novih vozil. Dolga leta izkušenj so garancija vrhunske storitve z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Če potujete iz Reke na letališče Rijeka, nas pokličite in začnite potovanje z nami z rezervacijo prevoza od Reke do letališča Rijeka. V letih poslovanja smo pridobili veliko znanstev in partnerjev, vendar smo še vedno odprti za novo poslovno sodelovanje. Če imate stalno potrebe po prevozu od ali do letališča Krk, nas kontaktirajte. Našim stalnim partnerjem dodelimo dodatna sredstva. Če iščete strokovno, prijetno in zanesljivo storitev prenosa ali stalnega partnerja za organizacijo potovanj vaših zaposlenih ali gostov, ki vam zagotavlja največje vrednosti na trgu za vaš denar, potem je Transfer Service prava izbira za vas.

LETALIŠČE RIJEKA

Letališče Rijeka se nahaja na otoku Krku v bližini Omišalja. Letališče Rijeka je že več let ob strani letalskega prevoza na Hrvaškem in majhne ali nobene naložbe niso pustile pečata, ki je povzročilo zmanjšanje števila potnikov in ukinitev linij. V zadnjih nekaj letih lahko rečemo, da je reško letališče "živahno" in danes povezuje Reko preko zračnih linij z Dubrovnikom, Dusseldorfom, Eindhownom, Frankfurtom, Hamburgom, Kolnom, Košicami, Londonom, Münchnom, Osijekom, Parizom, Rigo, Splitom, Stuttgartom. Reško letališče je pomembno za razvoj in izboljšanje turizma v reskem obroču in Istri.

Rijeka

Reka se nahaja v Kvarnerju in je največje hrvaško pristanišče. Če pogledamo na raven Hrvaške, je mesto Rijeka tretje največje mesto na Hrvaškem in upravno središče Primorsko-goranske županije. Mesto Rijeka z okolico ima okoli 190.000 prebivalcev. Reka je doživela svoj največji razvoj v času madžarske vladavine, kjer je zrasla v eno največjih evropskih pristanišč in močno industrijsko središče. V začetku 90. let je industrija propadla in pristaniški promet se je močno zmanjšal, zato se je v novem stoletju Reka začela obračati na razvoj turizma in storitvenega sektorja.

Taxi Rijeka ponuja varen taksi prevoz od Reke do letališča Rijeka, ki se nahaja v bližini Omišalj na otoku Krku. Potovanje iz Taxi Rijeka Transfer Service iz Reke do letališča Rijeka boste prepeljani na vaš cilj na udoben in brezskrben način. Naši profesionalni vozniki z obsežnimi izkušnjami so garant varne vožnje, ker imajo za seboj milijone kilometrov na cestah po vsej Hrvaški in Evropi. Zato, če potujete iz Reke na letališče Rijeka, rezervirajte svoj zasebni prevoz, tako da vaše potovanje začne brez stresa.

Če pristanete na letališču Rijeka, lahko rezervirate tudi prevoz od letališča Rijeka do Reke ali katerega koli cilja. Če vas pozdravimo na letališču Rijeka, se bo naš voznik srečal s potniki v potniškem terminalu z napisom njihovega imena in jih s pomočjo prtljage odpeljal v hotel, stanovanje ali katerikoli naslov…..

Taxi Transfer Service Rijeka ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v taksi prevozu na progi Rijeka – Aerodroma Rijeka in vam priporočamo, da pravočasno rezervirate taksi prevoz od Reke do letališča Rijeka, da vam zagotovimo dodatne ugodnosti.

Taxi Transfer Service Rijeka ponuja prevoz in skupino potnikov, ki ne morejo vklopiti v redno taksi vozilo, ker nudimo najširšo paleto vozil. Rezervirajte svoj klimatizirani kombi, minibus ali avtobus, da vas in vašo skupino od Reke do letališča Rijeka

Nudimo visokoturizmom avtobuse, ki jih lahko najamete za prevoz na progi Rijeka, Letališče Rijeka do katerega koli cilja.

Ste vedeli, da je cena najema avtobusa z voznikom včasih nižja od cene javnega rednega prevoza? Zato pošljite povpraševanje danes in naše osebje vam bo ponudilo ponudbo, ustvarjeno izključno glede na vaše potrebe.

Naše storitve prevoza iz Reke lahko plačate s kreditno kartico do taksi vozila, gotovine ali bančnega nakazila.

Rezervirajte svoj Taxi Rijeka transfer vnaprej, da zagotovite ugodnosti in varen prevoz.

Če vaše podjetje ali potrebujete takšne storitve, prosimo, pošljite zahtevo s podrobnostmi na naš elektronski naslov ali preko kontaktnega obrazca.

Zakaj uporabljati taksi prevoz storitev Rijeka ?

✔ Optimalno razmerje med ceno in kakovostjo

✔ Fiksne vnaprej znane transferne cene

✔ in prijazni vozniki.

✔ Nova vozila

✔ Najširša paleta vozil

✔ zavezanci za DDV

✔ kartico, bančno kartico in gotovino