Taxi Rijeka do Letališče Dunaj

Taxi Rijeka – Transfer Service ponuja taksi prevoz iz Reke in okolice do vseh letališč na Hrvaškem in v državi. Našo storitev v teh 10 letih uporablja res širok spekter profilov ljudi od športnikov, politikov do poslovnežev, turistov itd. Reka je največje hrvaško pristanišče, v Reki pa se nahaja tudi veliko mornarjev, ki se pogosto vozijo na delo. Mnogi izmed njih so med potovanjem v nas našli varnega partnerja, zato smo bili prejšnji teden na uslugo našemu stalnemu naročniku – pomorec, s kom smo se podali na Dunaj. Danes, ko smo še vedno pod vplivom pandemije, naletimo na zmanjšano število letov in premiki ladijskih posadk so bistveno ovirani, vendar zagotavljamo popolno storitev.

Ta prevoz je bil nekoliko bolj zahteven, ko smo se prvič zavedli na testno mesto, kjer je morala naša stranka najprej opraviti test COVID-19, da bi pridobila potreben vizum za Malezijo. Ponoči smo odšli iz Reke, da bi se prepričali, da smo prispeli ob 07.00 na testiranje. Pravočasno pridemo na Dunaj in stranka opravi testiranje. Po testu gremo v center veleposlaništva, da lahko stranka pridobi vizum, ki ga potrebuje za vstop na malezijsko ozemlje. Naš voznik je na razpolago stranko ves čas in po zaključku svojih obveznosti na veleposlaništvu stranke smo prepeljani na letališče Na Dunaju. Dunajsko letališče je mednarodno pristanišče in se nahaja v Schwechat, 18 km jugovzhodno od središča Dunaja, Avstrija, je največje in najbolj zaposleno letališče v Avstriji. Letališče je glavno vozlišče Austrian Airlines in njegovih podružnic. Po vseh potrebnih akcijah naročnika odidemo v NH Hotel na Dunaju na letališču in mu želimo srečno nadaljevanje potovanja in mirnega mora.

Kdo smo in zakaj potujemo z nami?

Taxi Rijeka – Transfer Service je družinsko podjetje, specializirano za organizacijo zasebnih transferjev posameznikov in skupin vseh velikosti. Kar se zdi, da se ne dvigne nad konkurenco, je kombinacija več dejavnikov, od katerih so najpomembnejši: vrhunsko osebje in usposobljena in prijazna služba za stranke, ki vam je na voljo okoli ure, da zagotovite, da bo vaš prenos šel gladko in brez težav. Naši vozniki so profesionalni vozniki in izkušeni posamezniki, ki imajo podporo našega centra. Poudariti je treba tudi, da smo še posebej ponosni na našo floto, v kateri so vsa vozila nova in zelo dobro opremljena. Poleg tega je naša glavna prednostna naloga zagotoviti prijetno in varno izkušnjo vožnje, zato želimo vsak prenos brezhibno narediti od začetka do konca, to pa počnemo v skladu z vrhunskimi standardi in odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Zato, če potrebujete prevoz, rezervirajte svojo vožnjo pravočasno preko našega kontaktnega obrazca ali preko klica.

Taxi Rijeka ponuja varen taksi prevoz na progi Rijeka do Dunaja, Avstrija.

S taksi prevozom od Reke do Dunaja v Avstriji se boste na udoben in brezskrben način odpeljali do cilja. Naši profesionalni vozniki z obsežnimi izkušnjami so garant varne vožnje

Naš voznik se bo na dogovorjenem kraju v Reki srečal s potniki in jih v klimatiziranem taksi vozilu odpeljal na Dunaj v Avstrijo. Taxi Transfer Service Rijeka ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v taksi servisu. Rezervirajte taksi prevoz od Reke do Dunaja, Avstrija, pravočasno, da vam zagotovi dodatne ugodnosti.

Taxi Transfer Service Rijeka ponuja prevoz in skupino potnikov, ki ne morejo vklopiti v redno taksi vozilo. Taxi Rijeka ponuja prevoz od Reke do Dunaja v Avstriji s sodobnimi klimatiziranimi kombiji, minibus vozili. Ponujamo vam avtobuse z visokimi turami, ki jih lahko najamete za prevoz na progi Rijeka do Dunaja, Avstrija. Ste vedeli, da je cena najema avtobusa z voznikom včasih nižja od cene javnega rednega prevoza?

Naše taksi prevoze od Reke do Dunaja v Avstriji lahko plačate s kreditno kartico s taksijem, gotovino ali bančnim nakazilom.

Rezervirajte svoj Taxi Rijeka transfer vnaprej, da zagotovite ugodnosti in varen prevoz.

Če vaše podjetje ali potrebujete takšne storitve, prosimo, pošljite zahtevo s podrobnostmi na naš elektronski naslov ali preko kontaktnega obrazca.

Za vsa vprašanja nas lahko pokličete, ker vam je na razpolago naše osebje.