Taxi Rijeka do Frankfurt Letališče FRA

Storitev prevoza – Taxi Rijeka ponuja taksi prevoze in prevoze do letališč in od letališč. Kamorkoli boste šli, vas bomo odpeljali na letališče, z nami pa potujete udobno, ker so vsa naša vozila poslovnega razreda. Storitev prevoza – Croatia Travel je ponudnik storitev prevoza iz Reke, Krka, Opatije ali kjerkoli do zagrebško letališče, Trst, Benetke, Ljubljana…, naše limuzine pa vas lahko pozdravijo na vsakem letališču in vas odpeljejo na cilj, saj so storitve letališke prevoznosti naša posebnost. V teh letih dela smo sodelovali z mnogimi podjetji po vsem svetu (iz ZDA, Velike Britanije, Francije, Grčije, Italije, Kitajske, Japonske, Rusije, Turčije…). Delali smo za delegacije na visoki ravni, športne klube, svoje poslovanje pa temeljimo na poslu s podjetji, katerim smo varen in zanesljiv partner. Njihova priporočila in vaša priporočila so dokaz kakovosti naših storitev, ki si jih vsak dan prizadevamo, da bi bila čim bolj dobra in raznolika.

V ponudbi za taksi prevoze imamo avtomobile visokega in srednjega razreda z vozniki. Za skupine večje od 3 potnikov imamo kombi, minibus in avtobuse.

Vozniki, ki skrbijo za svoje potnike

Takoj, ko stopite z leta, se prepričajte, da vas bo naš voznik srečal z napisom vašega imena, ki vam bo pomagal prepoznati. Pri pozdravljanju potnikov na letališču bo naš voznik spremljal vaš let in v primeru vseh sprememb ste lahko prepričani, da bo voznik tam. Naša prednost je, da v primerih, ko let zamuja, ne zaračunamo.

Prejšnji teden se je za našega stalnega naročnika ICTSI namenjen v Frankfurt na letališče po stranko. Letališče Rhine-Main (Rhein-Main-Flughafen) je uradno ime za letališče Frankfurt. Letališče Frankfurt je najbolj zaposleno letališče s potniškim prometom v Nemčiji in tretje najbolj zaposleno v Evropi.

Storitev prevoza – Taxi Rijeka ponuja varen taksi prevoz od Reke do letališča Frankfurt, Zagreb, Trst, Benetke, Ljubljana. Potovanje iz Taxi Rijeka Transfer Service od Reke do frankfurtsko letališče boste vozili na vaš cilj na udoben in brezskrben način. Naši profesionalni vozniki z obsežnimi izkušnjami so garant varne vožnje, ker imajo za seboj milijone kilometrov na cestah po vsej Hrvaški in Evropi. Zato, če potujete iz Reke do Letališča Frankfurt rezervirajte svoj zasebni prevoz, da bi vaše potovanje začelo brez stresa.

Če pristanete na letališču Frankfurt, lahko rezervirate tudi prevoz od letališča Frankfurt do Reke ali katerega koli cilja. Če vas sprejmemo na letališče Frankfurt, se bo naš voznik srečal s potniki v potniškem terminalu z napisom njihovega imena in s pomočjo prtljage jih odpeljite v hotel, stanovanje ali katerikoli naslov…..

Taxi Transfer Service Rijeka ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Taxi Transfer Service Rijeka ponuja prevoz in skupino potnikov, ki ne morejo vklopiti v redno taksi vozilo, ker nudimo najširšo paleto vozil. Rezervirajte svoj klimatizirani kombi, minibus ali avtobus, da vas in vašo skupino od Reke do letališča Frankfurt.

Nudimo avtobuse z visokimi izleti, ki jih lahko najamete za prevoz na vseh progah ali za več dnevnih izletov. Ste vedeli, da je cena najema avtobusa z voznikom včasih nižja od cene javnega rednega prevoza? Zato pošljite povpraševanje danes in naše osebje vam bo ponudilo ponudbo, ustvarjeno izključno glede na vaše potrebe.

Naše storitve prevoza lahko plačate s kreditno kartico v taksi vozilu, gotovini ali bančnem nakazilu. Rezervirajte svoj Taxi Rijeka transfer vnaprej, da zagotovite ugodnosti in varen prevoz. Če vaše podjetje ali potrebujete takšne storitve, prosimo, pošljite zahtevo s podrobnostmi na naš elektronski naslov ali preko kontaktnega obrazca