Taxi Rijeka transfer from port Rijeka to airport

Taxi Transfer Service Rijeka nudi taxi prijevoz od aerodroma Zagreb, Trst, Ljubljana do Luke Rijeke do U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz Rijeke ili nekog od riječkih hotela do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

Luka Rijeka

Luka Rijeka smještena je u Kvarnerskom zaljevu, zaštićenom prirodnom dobru, te preko doline Kupe postoji povezni potencijal sa Zagrebom i Panonskom nizinom, te dunavskom regijom i Srednjom Europom. Prednost sjevernojadranskih luka pred sjevernomorskim ili baltičkim lukama proizlazi iz najkraće pomorske veze između Europe i Bliskog, Srednjeg i Dalekog istoka. Budući da je Jadransko more najdublje uvučeni dio evropskog kopna, upravo je Sjeverni Jadran dio Evrope koji srednjeevropskim zemljama omogućuje najbliži pristup svjetskom moru. Luka Rijeka ima izuzetan geoprometni položaj. Dubina gaza trenutno je 16m -18 m  omogućuje prihvat najvećih brodova, te će se gradnjom novih prostora povećati na 20m.

Terminal Škrljevo

Škrljevo se nalazi u zaleđu Rijeke i tamo je smještena industrijska zona Rijeka. Među mnogobrojnim tvrtkama i Luka Rijeka ima terminal Škrljevo, a udaljenost od Riječkog bazena je otprilike 10 km, a svega 5 km od Bakra. Za termina Škrljevo možemo reći da je pozadinski terminal – višenamjenski logistički centar namijenjen za rukovanje i skladištenje kontejnera, generalnih i rasutih tereta te drva inače je u vlasništvu tvrtke Luke Rijeka d.d.Terminal Škrljevo inače ima ima status slobodne carinske zone.

Poslovna jedinica Drvo – TERMINAL RIJEKA

 Smješten je u istočnom dijelu riječkog bazena, spada pod Terminal Rijeka i smješteno je u blizini istočnog ulaza u Rijeku nedaleko od ceste D-404. Dubina mora na ovom terminalu je otprilike nekih 10 metara. Jednokratni kapacitet skladištenja drva je 35.000 – 50.000 m3, ovisno o vrsti drva.  Maksimalan godišnji kapacitet od 500.000 t rezana građa skladišti se i na pozadinskom skladištu – Škrljevo. Najveća prednost terminala je povoljna klima koja omogućuje prirodno sušenje rezane drvene građe

Frigo terminal Rijeka

 Smješten u zapadnom dijelu lučkog bazena Rijeka, spada pod Terminal Rijeka. Glavna karakteristika je da dubina mora 10 m. Terminal je namjenjen za prekrcaj hlađenih tereta. Terminal ima veliki potencijal ali trenutno ne iskorišten. Terminal raspolaže površinom kondicioniranog skladišta 8.000 m2 , a jednokratni kapacitet skladišta 3.175 t. Teretski gledano maksimalni godišnji kapacitet 50.000 – 100.000 t, ovisno o broju obrtaja. Rashladni prostori s komorama za prihvat južnog voća banana i citrusa te smrznuto meso i ribu

Terminal za žitarice Silos

 Smješten u zapadnom dijelu lučkog Bazena Rijeka tj. u neposrednoj blizini željezničkog kolodvora. Terminal je za vrijeme bivše države bio vrlo bitan za izvoz žitarica i uljarica. Danas je nažalost dosta marginaliziran ali služi za pretovar, skladištenje žitarica i uljarica.

Prednost mu je što posjeduje željezničku vezu i blizina glavnog kolodvora Rijeka. Dubina mora je 14 m, a maksimalni godišnji kapacitet 1.000.000 t. Mogućnost jednokratnog uskladištenja cca 56.000 t žitarica. Njegova oprema omogućuje operacije utovara/istovara:

  • Brod – Silos; Silos – Brod
  •  Brod – Silos – Vagon (kamion)
  •  Vagon (kamion) – Silos – Brod
  •  Vagon (kamion) – Silos – Vagon (kamion)

 Kontejnerski terminal Rijeka – (KTB – Rijeka )

U vlasničku strukturu kao strateški partner ulazi International Container Terminal Services Inc. (ICTSI) sa koncesijom na 30 godina, tj do 2041. godine. Od tada se počinje primjenjivati brand name Adriatic Gate Container Teminal. Kontejnerski terminal Rijeka zadnjih godin ima odlične poslovne rezultate i svijetli je dio Luke Rijeka.

Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu prijevoza koja će Vas dovesti do luke Rijeka na siguran i udoban način.
Nudimo pouzdanu i sigurnu taxi uslugu na području grada Rijeke uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Naši taksi vozači govore engleski tako da će Vašim poslovnim partnerima biti na raspolaganju.

Ako trebate lokalni taxi prijevoz  dok ste u Rijeci  molimo kontaktirajte nas.

Taxi Transfer Service Rijeka – mi ćemo  Vas dovesti do  zračne luke (aerodroma ) Rijeka, Zagreb, Ljubljana, Trst, Venecija, a ukoliko dolazimo po Vas na aerodrom Vaš će taxi čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Rijeku u klimatiziranom taxi vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom prijevozu.
Jesmo li spomenuli da je naša cijena za taxi transfere od Rijeke do zračnih lukaRijeka, Zagreb, Ljubljana, Trst, Venecija najpovoljnija?
Kombi ili mini bus taxi služba Rijeka – ako dolazite u Rijeku s puno prtljage odnosno više ljudi nego redovni taxi mogu prevoziti Taxi Transfer Service Rijeka možete odabrati neko od naših kombija, mini buseva ili autobusa.

Taxi Transfer Service je najsigurniji način prijevoza od zračne luke Rijeka do Rijeke.
Rezervirajte Vaš transfer od Rijeke do svih zračnih luke (aerodroma ) Rijeka, Zagreb, Ljubljana, Trst, Venecija.
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području.