+38551335138 taxirijeka@gmail.com

Taxi Opatija

online rezervacije
pokličite nas

+385 91 5003355

pošiljanje e-pošte

info@taxirijeka.com

Pošaljite nam upit

Storitve, ki jih nudimo:

 

$

Taxi Opatija

Nudimo vam taksi prevoz v Opatiji z novimi, čednimi in klimatiziranimi vozili. Če potrebujete taksi prevoz na zadnji strani Opatije, kot tudi druge informacije o taksi prevozu v Opatiji, kliknite na povezavo.

$

KOngresni transferi

Pri organizaciji kongresa je pomembno imeti prevoznika, ki se je sposoben hitro odzvati na spremembe in v kratkem času narediti veliko število prevozov. Celotno ponudbo si lahko ogledate s klikom na povezavo.

$

Aerodromski transferi

Nudimo vam prevoze od vseh letališč do Opatije ali obratno. Naša vozila so nova in v zgornjem razredu, zato smo vsak dan na letališčih. Za celotno ponudbo in podrobnosti o storitvah kliknite na povezavo

$

Kombi prijevoz Opatija

Nudimo vam kombi prevoz, ne glede na to, ali greste na večerjo ali za prevoz obstajajo novi kombiji priznanih proizvajalcev. Za več informacij in za celotno ponudbo kliknite na povezavo.

$

MInibus / Autobusni prijevoz

Z nami lahko najamete avtobus za večerjo ali prevoz iz Opatije na letališče. Ponujamo sodobne minibuse in avtobuse z vso opremo. Če želite več informacij, kliknite povezavo.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Opatija

Opatija je danes nosilec turizma na Kvarnerju. Opatijo krasi blago sredozemsko podnebje z blagimi zimami in strpnimi poletnimi temperaturami, s stalnim pretokom zraka, morjem aersole. Opatija ima jasno vizijo in smer, v katero vodi turizem, to pa podpira več kot 50 hotelov visoke kategorije. Poudarek opatijskemu turizmu je na poslovnem turizmu, še posebej v pred in po sezoni. Zato smo danes priča številnim kongresom, ki so potekali v opatijskih hotelih.V ponudbi v številkah piše, da opatijske kongresne kapacitete ponujajo več kot 50 dvoran z do 900 sedeži. Opatija organizatorjem kongresnih dogodkov ponuja vse prednosti velike kongresne destinacije na eni strani in neustavljiv čar intimne turistične destinacije na drugi strani. Opatijsko turistično ponudbo dopolnjujejo še posebej opatijske restavracije, ki ponujajo bogato avtohodno gastronomsko ponudbo.

Odkar delujemo že več kot 10 let, naša ekipa spremlja razvoj lokalnega turizma in smo se tako prilagodili potrebam, zato smo svoje storitve prilagodili potrebam kongresov in turizma. Taxi Opatija, ki deluje v okviru Transfer Service – Croatia Travel ponuja vso popolno rešitev, ko gre za taksi in avtobusni prevoz do in iz Opatije. Danes se lahko na transferih ponašamo z milijoni kilometrov, za nami pa je bogat referenčni seznam zadovoljnih kongresnih organizatorjev, pa tudi posameznikov.

Rijeka

Sedež: Ante Kovačića 10

Pisarna: Žrtve fašizma 2

telefon

+385 915003355

+385 51 335138

Pošaljite nam upit