Taxi Rijeka

online rezervacije

Mestni taksi prevoz

Že od samega začetka njegove ustanovitelje se ukvarjamo z mestnim taksi prevozom. Smo licenčni taksist Mesta Rijeka, naši vozniki pa so naredili vse potrebne izpite, predpisane z zakonom. Taksi prevoz je na voljo 24 ur na dan 7 dni v tednu. Naša vizija je zagotavljanje kakovostne taksi storitve v Reki, cilj pa ni najcenejši, ampak najboljši.Nenehno vlaganje v floto, ki jo redno izboljšujemo, je jamstvo za varne in prijetne vožnje s taksijem. Naša vozila so stara do 3 leta in višjega srednjega ali visokega razreda.

CENA CITY TAXI RIJEKA

 

DO 5 KM 30,00 kn
DODATNI KM 7,00 kn

 

Medkrajevna taksi prevoza

Glede na to, da se s taksi prevozom že več kot 10 let skozi leta poslovanja snemamo, smo videli, kaj manjka na trgu, kar je zagotovo kakovostna in dokazana taksi storitev, na katero se lahko zanaša uporabnik taksi storitev. Od samega začetka vam nudimo taksi storitve in rezervacijo taksi prevozov na spletu, vse, da bi bili najboljša kakovost in najbližje državljanom in potnikom našega Mesta Rijeka. Vse vaše taksi poizvedbe lahko pošljete po e-pošti, si oglejte ceno in rezervirajte vožnjo preko spletnega sistema rezervacij ali pa nas lahko pokličete.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Rijeka

Sedež: Ante Kovačića 10

Pisarna: Žrtve fašizma 2

Pošaljite nam upit