Rezervacija storitve / cenik

  •  
No price found for this journey

NAJEM AVTOBUSA S CENO VOZNIKA (DO 49 SEDEŽEV)

 

dan avtomobila (do 11 h/do 250km) 2 osebi, 100 €
polavtomag (do 4 h/do 125 km) 2 osebi, 1200,00 kn

 

Posebni zimski popust 20%

(za storitve 01.10-31.03)

NAJEM MINIBUSA S CENO VOZNIKA (DO 19 SEDEŽEV)

 

dan avtomobila (do 11 h/do 250km) 1520,00 kn
polavtomag (do 4 h/do 125 km) 800,00 kn

 

Posebni zimski popust 20%

(za storitve 01.10-31.03)

Kako delamo

Naše storitve lahko rezervirate preko obrazca za rezervacijo ali pa nam pošljete povpraševanje v brezplačni obliki.

Pošaljete upit ili pogledate cjenik

Naše osebje vam je na razpolago za vse vaše poizvedbe. Za vsa povpraševanja nam pošljite e-mail ali izpolnite kontaktni obrazec, mi pa vas bomo kontaktirali v najdljem možnem času. Vse naše cene so pregledne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošljite povpraševanje z datumom želene storitve. Na žalost se lahko v nekaterih pogledih zgodi, da smo zaposleni, vendar delamo z zanesljivimi in dokazanimi partnerji, zato verjamemo, da bomo lahko ponudili brezplačno zmogljivost.

 

}

potvrdite rezervaciju

Po oddanem obrazcu za povpraševanje ali rezervacijo vam bomo poslali končno ponudbo z vsemi stroški, šele potem, ko boste seznanjeni z vsemi podrobnostmi ponudbe, potrjujete rezervacijo.

Nudite li posebna sjedala za djecu

Da bi zagotovili največjo varnost, lahko naša vozila imajo te sedeže, če jih potrebujete. Prosimo, ne pozabite omeniti, da potrebujete te sedeže pri rezervaciji.

Moj vozač nije ovdje, što trebam raditi

Če naš voznik zamuja, vas bomo obvestili po telefonu (če ste nam pustili mednarodno telefonsko številko, do katere lahko pridemo do vas) ali po elektronski pošti, če navedena telefonska številka ne deluje. V vseh drugih primerih bo naš voznik v določenem času na dogovorjenem mestu. Upoštevajte, zaradi izjemno velikih gneče obstaja možnost zakasnitve vozil, zato je potrebno počakati na voznika in se obrnite na navedeno kontaktno številko (00 385 91 500 33 55), ker obstaja možnost izrednega stanja ali da vas voznik ne vidi na lokaciji, kjer točno čakate.

Ostavio sam osobne stvari u autu, kako do njih

Prosimo, da se čim prej obrnete na naše ljudi z natančnim opisom olušenih predmetov in vam jih vrnemo. Majhna pristojbina je možna.

Moraju li sve rezervacije biti unaprijed

Vnaprej priporočamo rezervacijo. Ko rezervirate vozilo, jamčimo njegovo razpoložljivost. Seveda se upoštevajo rezervacije v zadnjem trenutku, če je določeno vozilo na voljo.

Što sve uključuje cijena prijevoza

Enosmerna pot vključuje en prenos od izhodišča do cilja. Povratna vožnja (povratna vožnja; dvosmerni prevoz) vključuje tudi prevoz od cilja nazaj do izhodišča. Vse cene vsebujejo stroške, ki izhajajo iz prevoza, predor avto, trajekt….

Kako mogu platiti za svoj transfer

Prevoze lahko plačate s kreditnimi karticami v vozilu, gotovino, virmanski.

Gdje mogu pronaći svojega vozača

Vaš gonilnik bo na dogovorjeni lokaciji, ki ste jo določili v e-poštnem sporočilu, ki ste ga določili ob rezervaciji. Hkrati bo voznik običajno vedno na prvi izhodni točki potnika z jasno vidnim napisom z imenom, številom potnikov in lokacijo namembnega kraja.

Adresar

Spodaj vam predstavljamo seznam naših kontaktnih podatkov.

Rijeka

Sedež: Ante Kovačića 10

Pisarna: Žrtve fašizma 2

Pošaljite nam upit

3 + 5 =