Najem avtobusa Rijeka

Transfer Service – Croatia Travel ima za seboj več kot 10 let uspešnega poslovanja. Za nami so prevozi posameznikov in skupin ljudi po vsej Evropi. Našo ekipo sestavljajo naši vozniki z večletnimi izkušnjami na cestah Eurpe in Balkana, naše osebje v pisarni pa poskrbi za vaše potovanje do najmanjše podrobnosti. Zaradi naših številnih letnih izkušenj vam nudimo storitev, ki jo želite med potovanjem. Imamo največjo floto od osebnih avtomobilov do avtobusov in smo sposobni prevažati skupine vseh velikosti

Dogodki in kongresni izleti – Imate načrt team buildinga, kongres, seminar… In načrtujete, da bo skupina potovala skupaj? Na pravem mestu ste, ker Storitev prenosa – Croatia Travel ponuja prevoz in avtobusno potovanje za skupine vseh velikosti, med potovanjem pa se lahko prepričate, da bo potovanje potekalo po vaših željah, v naših sodobnih avtobusih. Naši izkušeni vozniki vas in vašo skupino pripeljejo na potovanje, o njem se bo govorilo še dolgo časa.

Najem avtobusa za prevoze – Storitev prevoza – Hrvaška Travel ponuja najem avtobusa za prevoze in avtobusne prevoze do letališč. Kar zadeva dohodne prenose, to je Če pozdravimo vaše potnike na letališču, bo naš voznik v potniškem terminalu z dobrodošlico, da skupina prepozna.

Poslovna skupinska potovanja – Transfer Service – Croatia Travel ima za seboj veliko poslovnih potovanj za najbolj ponovno posredovana podjetja. Premožna stranka na seznamu kaže, da smo na pravi poti. Nudimo razkošno opremljena vozila, ki jih upravljajo izključno profesionalni vozniki, ki imajo vsa potrebna potrdila. Na ta način vam zagotavljamo varnost na cesti. Naši vozniki sledijo rednim treningom, zato je njihovo znanje vedno na voljo s časopisi.

VIP prevoz – ponujam vozila vseh velikosti od osebnih avtomobilov preko kombijev, minibusov do avtobusov. V prevozu – Hrvaška Potovanja se lahko odločite tudi za dodatne storitve, kot je storitev za srečanje popotnikov s sendviči in vodo. Navesti svoje želje v vprašljivi obliki. Na ta način lahko svoje potovanje prilagodite glede na vaše želje in potrebe, vse podrobnejše dogovore pa priporočamo, da nas obiščete v naši pisarni in se dogovorite za podrobnosti z eno od naših kontaktnih oseb.

Če potrebujete ponudbo ali imate povpraševanje glede naših prevoznih ali najemnih storitev z voznikom, preprosto pošljite povpraševanje preko obrazca ponudbe ali nas obiščite v naši pisarni. Odgovor boste prejeli čim prej. Če imate dodatna vprašanja, nas lahko vprašate. Vse svoje želje lahko navedete v kontaktnem obrazcu, da se prepričate, da je vaše potovanje dogovorjeno podrobno.