+38551335138 taxirijeka@gmail.com

NAJAM TURISTIČKIH AUTOBUSA

Taxi Transfer Service obiteljski obrt koji se bavi taxi i autobusnim prijevozom. Od samih početaka imali smo viziju pružanja prijevozničkih usluga „sve na jednom mejstu“. Nakon 10 godina poslovanja i mukotrpnim odricanjem došli smo do toga da klijentu možemo ponuditi kompletnu uslugu prijevoza od transfera automobilima do višednevnih tura autobusima visoke turističke klase.

AUTOBUSI MARKE SETRA – ŠEST DESETLJEĆA TRADICIJE

Setra je danas najuglednija marka u svijetu autobusa čija povijest započinje sad veća daleke 1893 u malenoj radionici u Ulmu dok je prvi autobus predstavljen 1951g.

Odakle naziv SETRA i povijest ?

Naziv SETRA dolazi od njemačkih riječi „selbsttragend“ što je označavalo autobus na samovozećoj konstrukciji dok su ostali autobusi toga vremena imali šasije s nadogradnjom. Setra 1995 godine prelazi u vlasništvo Daimler-Benza, a tradicija proizvodnje autobusa duga 60 godina zaslužna je za vrhunske autobuse koji su danas nadaleko sinonim za udobnost i kvalitetu. Setru danas krasi omjer uloženo – dobiveno kao i izvanrednom vjernošću kupaca. TopClass modeli nude se u nekoliko izvedbi s najvišom razinom udobnosti i komfora koji zadovoljavaju i najzahtjevnije. Bilo da se radi o kraćim ili dužim putovanjima ComfortClass 500 model autobusa koji nudi širokulepezu opremljenosti u različitim duljinam, visinama te smještajem vrata. Dnevne ili vikend vožnje , kraća ili pak dulja putovanja su udobna zahvaljujući MultiClass opcijama. Svi modeli imaju jedan zajednički nazivnik, a to je isplativost iznimna udobnost i sigurnost.

Ukoliko imate potrebu za autobusnim prijevozom molimo Vas da nas kontaktirate. Naše osoblje nestrpljivo očekuje Vaš poziv. Za sva ostala pitanja uvijek i rado na Vam stojimo na raspolaganju.

[reviews_rating theme=”badge light fonts” animate=”yes” review_text=”no” attribution=”no” vicinity=”false” reviews_link=”View Google Reviews” write_review_link=”Leave A Review”]

Pošaljite nam upit