Najem minibusov za poroke

V notranjosti čarobne Istre pri Cerovljah leži grad Belaj. Ko boste obiskali grajsko posestvo Belaj v osrednji Istri, se boste vedno znova želeli vračati k njim. Osrednja stavba posestva je prav očarljiv baroški grad, ki sega v 16. stoletje, v zgodovinski vinski kleti v vzhodni prizidku gradu pa so stari vina iz lastnega gradu Belaj, pa tudi vina iz kleti Belaj Line.

Naše priporočilo je, da se zapeljete na pokušino vin naših kleti in vzamete svoje čute na edinstveno potovanje. Pričajte o tekoči čarovniji, pridobljeni iz grozdja, ročno nabranega na samem premoženju, iz manevarjev, zasajenih leta 1964. Poleg tega grad Belaj služi kot lokacija za čudovite zasebne in korporativne dogodke in se ponaša z lastno restavracijo, ki ponuja lokalno kulinariko v sodobnem dizajnu.

Pretekli vikend smo naredili poroko, na kateri smo goste iz Labina prepeljali na grad Belaj in po poroki prepeljale goste v Labin, torej iz Labina. prenočišča. Taxi Transfer Service Rijeka ponuja najem minibusov in avtobusov z voznikom za eno dnevni ali več dnevni izlet, na voljo pa so tudi vozila s kapaciteto 9-51 potnikov, očarujejo pa jih vsi visoki turistični razredi. Rezervirajte prevoz ali najamete avtobus z voznikom po najboljših cenah.

TUKAJ SMO ZA VAS, KER POLEG NAJEMA AVTOBUSOV NUDIMO TUDI …..

Poleg storitev najema avtomobilov s taksi prevozom Rijeka ponuja klasično storitev taksi prevoza, Taxi Transfer Service Rijeka nudi tudi hitre in profesionalne storitve turističnega ogleda Reke, Kvarnerja ali Plitvic, pri nas pa lahko rezervirate prevoze na posebne dogodke – priložnosti, v skladu z vašo zahtevo s storitvijo po meri. Nudimo vam vse vrste vozil za vsako število potnikov in skupin vseh velikosti.

Najbolj priljubljene storitve:

  • Prevozi z / do letališč – pridete v Zagreb, Trst, Benetke, Ljubljano ali katerokoli drugo letališče? Rezervirajte svojo vožnjo vnaprej po vnaprej znanih in fiksnih cenah brez dodatnih ali skritih stroškov, v primeru zamud letenja pa vas bo naše vozilo čakalo..
  • Taxi Transferji – pri nas lahko rezervirate taksi prevoz iz Reke, Opatije ali kjerkoli na Kvarnerju do katerega koli cilja. Nudimo vam transferje do vseh destinacij z najboljšim razmerjem vloženih in pridobljenih.
  • Izleti in turistične vožnje – lahko vam ponudimo prevoz od Reke do narodnih parkov, potovanje z team buildingom, obisk agrotiranja, po potrebi pa vam nudimo turistični vodnik, ki vam bo med vožnjo pokazal vse, kar želite, ali pa lahko pot načrtujete po vaši želji.