Najem kombija z voznikom

Taxi Transfer Service Rijeka je družinsko podjetje. V poslu smo že 10 let in imamo sedež v Reki. V samih začetkih našega poslovanja smo imeli jasno vizijo in smernice, v katere bi morali iti. Naša vizija je bila zagotavljanje kakovostnih taksi prevozov v Reki.Danes se lahko ponašamo z dnevnimi taksi prevozi od Reke do Zagreb Letališča, Letališča Trst, Letališča Benetke itd….Zanimanje potnikov je na prvem mestu, tako da lahko rečemo, da smo najboljša izbira, če primerjate ceno in udobje. Čeprav smo vodilni na taksi trgu na področju letaliških transferjev in imamo najširši nabor taksi vozil, nenehno vlagamo v nova vozila in redno obnavljamo vozni red, tako da so naša taksi vozila nova in opremljena z vso opremo.

Prejšnji teden smo na zagrebško letališče sprejeli poslovne partnerje kot stalnega partnerja in se oddali na dvo dnevni izlet v Istro, natančneje motovun. Motovun je mesto, ki je bilo v osrednjem delu doline reke Mirne 227 metrov višje od nivoja vode. Skozi to pokrajino teče na približno 10 metrov nad morjem. Istra je zanimiva tako turistom kot poslovnim ljudem, ki jim ponujajo vrsto možnosti od aktivnih počitnic do pravih gastronomskih dobrot. Na obalah Istre imamo bisere, kot so:

Pula:

Eno najstarejših istrskih mest, katerih zgodovina sega več kot 2.000 let nazaj. Sprehodite se po Puli, si oglejte puljsko areno, Triumphalski lok Sergija, Avgustov tempelj

Rovinj:

Rovinj je eno najlepših istrskih mest. Zgrajen na otoku, s pisanimi hišami beneške arhitekture stisnjene ob strani, takoj ob morju, s čudovito cerkvijo sv. Evfemija, v kateri lahko še vedno vidite sarkofag z začetka 4. stoletja. Po ogledu Rovinja lahko preostali čas uporabite za raziskovanje starih rovinjskih ulic ali pa se odjavate na kosilo v eni od rovinjskih restavracij

Poreč:

Poreč je starodavno mesto s svojo Decumanus ulico in Evfrazijsko baziliko iz 6. stoletja, ki predstavlja pravi primer bizantinske umetnosti s svojimi široko znanimi mozaiki. Obstaja tudi romanska hiša in še veliko kulturnih spomenikov, ki odsev zgodovine in zgodb. Poleg zgodovinskih znamenitosti je Poreč tudi sodobno turistično mesto, središče turizma, ki pritegne pozornost vseh turistov, ki prihajajo s svojo vsebino, pa tudi katere za kdo ve, v kateri čas se vrnejo.

Notranjost Istre:

zagotavlja gastronomske dobrote v klete in konobe, ki skrivajo dolgotrajno znanje o težkih. Severna Istra je del našega največjega polotoka in se razteza od Kvarnerskega zaliva do Savudrie, severno od reke Mirne. V tem delu so številna srednjeveška mesta, zgrajena na hribih in okrepčana z močnim obzidjem. Najbolj znani primeri so Roč, Buzet, Hum, Motovun, Buje in Grožnjan, obstajajo pa tudi nekoliko manj priljubljeni, kot so Višnjan, Momjan in Oprtalj. Vsako od teh mest pove posebno zgodbo, ki jih ob ozračju ustavljenega časa naredi popolnoma neustavljive. Ne glede na številne obiskovalce, še posebej ob koncu tedna, je za ta mesta značilna mirnost in spokojnost, ki sta idealni za sprostitev in beg od stresa, ki ga vsakodnevno življenje nosi v večjih mestnih območjih. Sprehod po labirintu ozkih ulic, kava na terasi enega od očarljivo urejenih gostinskih obratov in spektakularen pogled z mestnega obzidja, so preverili kombinacijo za "polnjenje baterij", ne glede na to, ali ste namenjeni v Istro na eno dnevni izlet ali več dnevni izlet. V Motovunu smo uživali v tartufskih dobrotah, skupaj s tartufi in drugimi specialitetami te regije pa postrežejo vrhunska vina, ki so neločljiv del identitete celotne Istre, predvsem pa njenega severnega dela. Poleg bele Malvazije in črnega Terana, v okolici Buja raste posebna sorta bele muškate, ki se po podatkih mesta Momjan, ki se nahaja nekaj kilometrov severno od Buje, imenuje Momjan Muškat. Momjanski muškat je suh in sladek, intenzivne zlate barve. Pripisujejo ga vonju po divjih nagajivih, vrtnicah in kadulicah, nekateri pa trdijo, da ima tudi afrodiziačne lastnosti.

Transfer Service ponuja transferne rezervacije na poslovna srečanja v Istri ne glede na število potnikov. Ponujajo jih od kombijev do avtobusov, najpogosteje pa najamejo kombije.

V ponudbi so kombiji

• 7+1 Mercedes V – Razred

• 8+1 Sedeži Mercedes Sprinter – VIP avtobusni sedeži 4030X, dvojno panoramsko zatamnjeno steklo, električni.nogostuo za vhod v vozilo, električna.drsna vrata, Wi-Fi internet……

Specifikacije kombija

Naši kombiji so turistične kategorije in izpolnjujejo vse zahteve, predpisane z zakonom o cestnem prevozu potnikov. Še posebej smo ponosni na naša vozila in Mercedes Benz igro, ki zagotavljajo vrhunsko udobje in vzdušje na dolgih potovanjih.