Najem avtomobila za kongrese

Croatia Travel – Transfer Service se je že od samega začetka zavezala in poudarila letališki prevoz, prevoz do kongresov itd. Kvarner, predvsem Opatija, se je odločil in posvetil kongresom, strokovnim seminarjem in poslovnim srečanjem nasploh. Hrvaška je v ta segment stopila šele pred približno desetimi leti in rezultati prihajajo, počasi, a zagotovo. Hrvaška s svojimi biseri, kot so Opatija, Dubrovnik, Split, Rovinj…..je zgradila močno blagovno znamko, Hrvaška se v tem segmentu hitro razvija in je zagotovo vodilna v regiji v primerjavi z državami v naši okolici. Druge destinacije se zanašajo na podobo in položaj Hrvaške, ker so pred samo 5-6 leti odšle v boj za svoj delež kolačev te rastoče in zelo donosne offseason industrije. Ta poteza se je izkazala za zelo uspešno, saj je kongresni turizem prav segment turizma, ključnega pomena za podaljšanje turistične sezone, tako v hotelskih objektih kot po vsej destinaciji. September in oktober sta tradicionalno močna kongresna meseca, zadnje čase pa vse več novembra, kjer smo v zadnjem letu beležili veliko število prenočitev, ustvarjenih iz tega segmenta. Treba je ovesti, da ima hotel Sheraton Dubrovnik Riviera največjo hotelsko kongresno dvorano na Hrvaškem – je povedal Leonardo Buzov Vulas, direktor prodaje in marketinga, Dubrovnik Riviera Hotels.

Transfer Service ponuja vsem zainteresiranim organizatorjem kongresa poslovno sodelovanje. Ker smo specializirani za prevoz od letališča do hotela in za široko vozno floto vozil, lahko opravimo prevoze za skupine vseh velikosti in veliko število prevozov v kratkem času. Skozi leta poslovanja smo specializirani za:

Prevoz potnikov na sejme in seminarje

Ne glede na to, ali gre za izlet izven Hrvaške ali na ozemlju Hrvaške, vam lahko prevozi iz Zgareba ali Reke ponudijo prevoze do katere koli destinacije, tj. ne glede na število potnikov. Nudimo udobne kombije in minibuse, za večje skupine potnikov pa avtobusne prevoze priznanih proizvajalcev. Vsa naša vozila so maksimalno udobna in varna z vsemi spremljajočimi zabavnimi objekti za sproščeno potovanje. Če potujete na seminar ali sejem, rezervirajte vozilo in voznika vnaprej. Pošljite nam povpraševanje s palno izletom, naše osebje pa vam bo poslalo prilagojeno ponudbo. Mi smo zavezanci za DDV, naše račune pa lahko uporabite za odbitek preddavčitve.

Prevoz potnikov na konference in kongrese

Če potujete na domače in mednarodne kongrese, konference, znanstvena srečanja in druge bussines dogodke luksuznih vozil iz naše flote, vas bo vsak kilometer preživel v absolutnem udobju. Pripravljeni smo odgovoriti na vse vaše dodatne zahteve. Ne glede na to, ali gre za eno dnevni izlet ali več dnevni izlet, imamo rešitev in vam lahko zagotovimo storitev, ki bo poslovno in zasebno združila v nepozabno celoto. Pošljite povpraševanje in si danes rezervijte potovanje na prihajajoči kongres.

Prevoz potnikov na skupinska srečanja

Ali organizirate svojo ekipo za druženje? Rezervirajte svoj prevoz, saj vam vsekakor lahko ponudimo prevoz posebej. Po prilagojenem prevozu je naša posebnost, zato pustite potovanje v team building nam z rezervacijo prevoza danes. Team building so pomembna zbrati, ker so priložnost in način za druženje v sproščenem atnosfere. Cilj team buildinga je, da se bolje spravijo v stik in ustvarijo močnejšo in tesnejšo povezavo med zaposlenimi, ki se ohranja na splošnem poslovnem uspehu podjetja. Najamete avtobus, ki bo večji, in poskrbite, da bo vaš prevoz naš. Začnite ustvarjati pozitivno vzdušje med sodelavci in sodelavci na samem začetku in se jim posvetite, ne pa voziti.  

Pokličite nas po telefonu ali pa nam preprosto pošljite e-pošto s svojim itinerarjem. Naše osebje v pisarni je nenehno na razpolago organizatorju, zato smo prilagodljivi za vse izmene in popravke v transportnem urniku.