Najem avtobusa Rijeka do Plitvice

Transfer Service – Croatia Travel ima za seboj več kot deset let uspešnega poslovanja. Za nami so prevozi posameznikov in skupin ljudi po vsej Evropi. Našo ekipo sestavljajo naši vozniki z večletnimi izkušnjami na cestah Evrope in Balkana, naše osebje v pisarni pa skrbi za vašo pot do najmanjše podrobnosti. Zaradi naših številnih letnih izkušenj vam nudimo storitev, ki jo želite med potovanjem. Imamo največjo floto od osebnih avtomobilov do avtobusov in so sposobni prevažati skupine vseh velikosti.

Žal to leto 2020 za nas prevoznike ni ostalo v dobrem spominu, vendar upamo, da bo to minilo. Pred tem novim valom zaprtja smo izkoristili priložnost, da smo pot naredili do Ličke in Plitvička jezera. Začnemo vožnjo od Reke do Senje, kjer se vzpenjamo proti Vratniku in nadaljujemo proti Spominski centru "Nikola Tesla" v Smiljanu. Spominski center "Nikola Tesla" Smiljan je sestavljen iz zgodovinskih in novozgrajenih objektov. Zgodovinske stavbe so: Rojstna hiša Nikole Tesle, cerkev apostolov sv. Petra in Pavla, gospodarska stavba (hlev), kamniti spomeniki in klopi arhitekta Zdenka Kolaci. Na novo zgrajeni objekti so: verandi, preskusna postaja in multimedijski center s pripadajočim igriščem za otroke. Ob 130-letnici Teslinega rojstva je bila Rojstna hiša rekonstruiranih s pomočjo hrvaškega parlamenta in je bila predložena v uporabo leta 1986. Muzej Lika Gospić kot muzejski objekt. Leta 2005 je bilo spominsko območje Nikole Tesle vpisano kot kulturna lastnina in vpisano v Register kulturnih dobrin Republike Hrvaške.Po Spominskem centru nadaljujemo v Plitvice. Vsi smo veliko slišali o Plitvicah, a kot najpomembnejše bi poudarili, da so Plitviška jezera najstarejši in največji narodni park Republike Hrvaške. S svojimi izjemnimi naravnimi lepotami je to območje vedno privlačilo ljubitelje narave, že 8. aprila 1949 pa so ga razglasili za prvi narodni park na Hrvaškem. Proces sedla, ki tvori sedla in ustvarja jezera, predstavlja edinstveno univerzalno vrednost, zaradi katere so Plitviška jezera prejela mednarodno priznanje 26. oktobra 1979 z vstopom na Unescov seznam svetovne dediščine.

Če potrebujete ponudbo za potovanje na kateri koli poti nam pošljite povpraševanje ali nas kontaktirajte na enem od naših telefonov. Pri vozniku vam nudimo najem avtomobila vseh velikosti in vse informacije lahko enostavno zahtevate preko kontaktnega obrazca. Zato nam pošljite povpraševanje za vsa vprašanja, ker boste prejeli naše osebje in odgovorili čim prej. Če imate dodatna vprašanja, nas kontaktirajte. Vse svoje želje lahko navedete v kontaktnem obrazcu, da se prepričate, da je vaše potovanje dogovorjeno podrobno.