Najem avtobusa Opatija

S povečanjem turizma in podaljšano turistično sezono uvajamo mini avtobus, ki mu sledi avtobusni prevoz. Taxi Opatija – Hrvaška Travel ponuja mini avtobuse in avtobuse za najem z voznikom. Nudimo vozila s kapaciteto 19-49 potnikov, ki so vsi visoki turistični razredi za vso potrebno opremo, če gre za izlet, vendar tudi več dnevni izlet.

Udobni sedeži z deflekcijo in naklonom so idealni za daljša potovanja in vsa naša vozila imajo sedeže s temi možnostmi. Vsa naša vozila so opremljena z bogatimi paketi opreme, okrepljenimi klimatskimi napravami, ki so v najbolj vročih mesecih zadolžene za udobno temperaturo v vozilu. Vsi minibusi in avtobusi so opremljeni s TV DVD- jem, CD-jem in zvočnim sistemom. Mini avtobusi so opremljeni s panoramskim steklom, ki omogoča odlično vidljivost in omogoča ogled med potovanjem. V vozilu obstaja tudi možnost uporabe interneta na potovanjih po EU.

Mini bus – avtobusni prevozi od Opatije do letališča

Taxi Opatija – Croatia Travel ponuja prevoze skupin od letališča do Opatije ali iz Opatije do letališča. Če vaša skupina ne spada v kombi nudimo mini avtobuse in avtobuse za prevoz od Opatije do zagrebško letališče, Trst, Krk-Rijeka, Ljubljana itd. To storitev uporabljajo vsi, ki potujejo v večjih skupinah, in je tudi najhitrejši in najbolj udoben način potovanja iz Opatije na letališče. Če potnike pozdravimo na letališču, jih naš voznik v potniškem terminalu pozdravi s skupinsko napisom za lažje prepoznavanje in nadaljnjo organizacijo transferjev v Opatijo. V primeru zamude leta naš voznik spremlja stanje leta in vozilo vas bo čakalo ne glede na zamudo.

 

Najem minibusov / avtobusov za prevoz potnikov v Opatiji na dan – ta vrsta storitev se uporablja za izlete, oglede in lokalni prevoz. Najem avtomobila za prevoz potnikov na dan pomeni najem avtomobila z voznikom za en dan avtomobila (dan avtomobila – privzetje vozila z voznikom 12 ur je vključena kilometrino do 250km). Cena najema vozila na dan vsebuje gorivo, vozilo in voznika, medtem ko možni stroški avtoceste, trajekta, plovnih poti niso vključeni. Za podrobnejše informacije pošljite povpraševanje preko našega kontaktnega obrazca ali nas kontaktirajte na enem od naših telefonov.

Najem minibusov / avtobusov v Opatiji za nekaj dni – ta tip pogosteje uporabljajo potovalne agencije pri organizaciji ogledov, to je. več dnevnih potovanj.

Najem kombija za prevoz potnikov za več dni vključuje najem kombija za prevoz potnikov z voznikom za več avto dni (dan avtomobila – pomeni, da je v najem vozila z voznikom 12 ur vključena kilometraža do 250km). Za vse informacije, ponudbe in podrobnosti nas kontaktirajte preko obrazca ali na enem od naših telefonov.

Če vi ali vaše podjetje potrebujete to vrsto storitve, nas kontaktirajte preko naše spletne strani in kontaktnega obrazca.