Najem avtobusa pri vozniku Reki

Prideš na Reko in moraš najeti avtobus?

Taxi Transfer Service Rijeka ponuja najem avtomobila, kombija in avtobusa v Rijeki, specializirani pa smo za prevoz do letališča Rijeka do Reke, Opatije, Rovinja ali katerega koli cilja. Danes Taxi Transfer Service Rijeka ponuja najem avtobusov in vozil vseh velikosti. Naši raznoliki sodobni avtobusi, razporejeni po vsej Hrvaški in jadranski regiji, nam omogočajo hitro odzivanje na vsako zahtevo. Ne glede na to, ali potrebujete en kombi za zasebni prevoz do letališča Rijeka ali organizacijo prevoza za obiskovalce z več letališč, lahko to storimo. Naše izkušeno osebje vam bo zagotovilo vrhunsko storitev in podporo.

Naša klimatizirana vozila so opremljena s prostori za prtljago, udobnimi nastavljivimi sedeži, avdio-video sistemom in mikrofonom. Naši izkušeni vozniki bodo poskrbili, da bo vaše potovanje potekalo čim prijetneje. Pošljite nam povpraševanje in imamo ponudbo za vas. Za vaše potovanje načrtujete najem avtobusa in voznika iz Reke smo najboljša možnost. Ponujamo vam več dni potovanj, izletov in transferjev.

Pristanek na letališču Rijeka ?

Če z vašo skupino pristanemo na letališču Rijeka, nam pošljite povpraševanje in imamo ponudbo za vas. Nudimo vozila vseh velikosti in smo sposobni, da vas prevažajo na vse destinacije. Najpogosteje je na voljo prevoz od letališča Rijeka do Reke, Opatije, Istre, Pule, Rovinja ali Plitvičkih jezer. Ne glede na to, kam potujete, smo vam mi in naša vozila na razpolago.

Najbolj pogoste storitve v avtobusnem prevozu:

  • Turistični prevoz in več dnevni izleti – nudimo najem avtobusov vseh velikosti za vse zainteresirane posameznike in agencije, ki lahko tudi goste na Kvarnerju. Agencijam nudimo varnega in zanesljivega partnerja za prevoz skupin turistov na vseh progah z voznikom, ki govori angleško. Če ste potovalna agencija ali vodja skupine in pošljete povpraševanje s podrobnostmi. Na voljo so viskozno opremljena vozila z bogatimi paketi opreme.
  • Prevoz z/do letališča Rijeka – Transfer Service opravlja prevoze za posameznike ali skupine vseh velikosti, ki pristajajo na našem letališču Rijeka. Vozili smo že več kot 10 let in to je garancija in dokaz, da smo dokazani partner na najdujšem potovanju. Za informacije in rezervacije avtobusnih prevozov od letališča Rijeka do katere koli destinacije pošljite povpraševanje ali e-pošto.
  • Najem avtobusov v Reki za poslovna potovanja – nudimo vašemu podjetju prevoze na temo stavbnih ali poslovnih potovanj. Poslovna potovanja iz Reke lahko rezervirate na kateri koli poti. Za vse informacije in cene storitev pošljite povpraševanje ali rezervijte preko naših obrazcev.
  • Najem avtobusa za šolo, študentske izlete – če organizirate izlet za svojo šolo, fakulteto ali univerzo imamo rešitev. Transfer Service – Croatia Travel ponuja prevoz skupin vseh velikosti. Ponujamo vam prevoze ali več dni potovanj. Pošljite povpraševanje in se dogovorite za podrobnosti. Naše osebje vam je na razpolago.
  • Športna potovanja – nudimo transferje in transferje v vse klube iz Reke. Na voljo so visoko-turistični avtobusi vseh velikosti. Za nami je veliko izkušenj in veliko klubov, ki smo jih prepeljale. Če organizirate izlet za svoj klub, nas kontaktirajte in nam pošljite e-mail
  • Verska potovanja – nudimo prevoz iz Reke v vsa svetišča za verske skupine. Za nami je veliko verskih poti za vse skupine. Za vse informacije in rezervacije nas kontaktirajte.

Za vse informacije in rezervacije o najemu avtobusa v Reki nas kontaktirajte preko naše spletne strani. Naše osebje vam je vedno in z veseljem na razpolago. Veliko let izkušenj je garancija varne vožnje. Pri organizaciji potovanja je pomembno upoštevati delovni čas voznika, predpisan na ravni EU, vozila pa so opremljena z digitalnimi tahografi, ki upoštevajo dejavnosti voznika.