+38551335138 taxirijeka@gmail.com

Aerodromski transferi

online rezervacije

Naše glavne prednosti so:

 

$

Brza komunikacija

(preko mobilnega telefona, e-pošte ali obrazca za rezervacijo), kar je za stranke izredno pomembno pri organizaciji kongresov, dogodkov itd.

$

Točnost

Največ pozornosti posvečamo točnosti. V primeru vašega odhoda iz hotela ali domačega naslova bo naš voznik na naslovu 10 minut pred odhodom in se z gostom v hotelski avli srečal z napisom, ki mu bo pomagal pri prtljagi.

$

Komforna vozila

Letališki prevozi se izvajajo izključno z novimi, klimatiziranimi vozili višjega srednjega ali visokega razreda z dovolj prostora za prtljago.

$

Razne mogućnosti plaćanja

Ponujamo vam možnost plačila z vsemi vrstami debetnih ali kreditnih kartic, bančnim servisom in gotovino.

$

Obveznici PDV-a

Poleg tega, da naše račune damo v stroške podjetja, lahko odštejete tudi preddavčitev.

Kako ta storitev deluje?

Odhodni prevoz – pri prevozu na letališče je čas in kraj odhoda urejen neposredno s stranko, voznik pa pride po vas na vaš naslov (stanovanje, hotel, stanovanje itd.). Pri pošiljanju rezervacije se posvetujte z nami o času odhoda. V času potovanja morate dodati čas, potreben za "prijavo". Vrsta vozila (avto) je izbrana tako, da ustreza potrebam naročnika (število potnikov). Pri pošiljanju rezervacije se posvetujte z nami o času odhoda.
Dohodni prevoz – ali prevoz od letališča do končne destinacije deluje, da vas voznik pozdravlja v potniškem terminalu z napisom vašega imena, tako da ga lahko enostavno prepoznajo. V rezervacijski obrazec vpišite številko leta, datum in kontaktni telefon naročnika, ki ga pozdravljamo. V primeru zamude vašega leta se ne zaračunajo dodatne čakalne pristojbine. Vrsta vozila (avto) je izbrana tako, da ustreza potrebam naročnika (število potnikov).
Za vse informacije ali rezervacije letališke prevoze nam pošljite e-pošto ali kliknite na naš kontaktni obrazec, da vam ponudimo točno to, kar potrebujete.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Rijeka

Sedež: Ante Kovačića 10

Pisarna: Žrtve fašizma 2

telefon

+385 915003355

+385 51 335138

Pošaljite nam upit