Letališki prevozi Opatija

Naša glavna dejavnost je prevoz potnikov iz Opatije na vse destinacije in letališča. Prevozimo že več kot 10 let in se lahko ponašamo s prevozi do številnih destinacij in letališč. Nova vozila zagotavljajo varno in udobno vožnjo. Opatija se nahaja v Kvarnerski zaliv pri Reki. Gostje, ki pridejo v Opatijo, običajno pridejo k nam skozi letališča Reke, Zagreba, Trsta, Benetke in Ljubljane. Taksi prevozi od letališča do Opatije se izvajajo s štirimi vrstami vozil:

  • Standardno taksi vozilo: avtomobili s kapaciteto do 4 potnikov. Taxi Opatija ponuja limuzinske variante vozil in monovolumenov. Monovolumeni ponujajo možnost prevoza do 4 ljudi z veliko prtljage. Limuzinska vozila zagotavljajo udobno vožnjo.
  • Kombiji: naši sodobni kombiji omogočajo 4-8 potnikom, da potujejo po vseh poteh. Kombiji ponujajo velik prostor za prtljago, zato so idealni za prevoz potnikov z več prtljage.
  • Minibus: naši minibusi s prtljago prejmejo do 19 potnikov. Ponujamo vam rezervacijo minibusov na vseh poteh ali več dnevnih izletih. Za nami je veliko izkušenj s prevozom.
  • Avtobus: nudimo prevoze od Opatije do vseh letališč. Naši avtobusi so novejši v proizvodnji z EURO5 in EUR6 NORME, potnike pa lahko peljemo na katero koli destinacijo. Za vse informacije pošljite povpraševanje.

Potovanje s Taxi Opatija iz Opatije na katero koli destinacijo ponujamo našim potnikom kakovostno storitev prenosa po zagotovljenem najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo. Naša ponudba vključuje prevoze iz Opatije do vseh destinacij ali obratno, storitve pa so na voljo 24/7. Med počitnicami in nočno vožnjo ne zaračunamo dodatka.

REZERVACIJA TAKSI PREVOZOV OPATIJA

Vse informacije najdete na naši spletni strani in družabnih omrežjih, vendar s klicem na naše telefone. Preko naše spletne strani lahko v vsakem trenutku (0-24h) naredite spletno rezervacijo vašega taksi prevoza iz Opatije na vse destinacije. Z izbiro destinacije program najprej vrže ven ceno, nato pa potrdite. Po pošiljanju povpraševanja na vaš elektronski naslov boste prejeli potrditev rezervacije. Rezervacije lahko naredite po telefonu v delovnem uri (08-24). Prednost spletne rezervacije je, da je na voljo 24 ur na dan. Pri izpolnjevanju rezervacije taksi obrazca vnesite obvezno število potnikov, tako da vedo, kakšno vozilo potrebujete, ter naslov in čas odhoda sta obvezna.

Vsem potnikom nudimo plačila s kartico, banko in gotovino. Zahtevajte račun R1 vnaprej.

ZAKAJ REZERVISMO NAŠ TAKSI PREVOZ V ZVEZI Z REDNIM TAKSIJEM

Prednosti naših transferjev iz / v Opatijo so višji poklici, najpomembnejše pa so, da dobiš vnaprej znano fiksno ceno brez dodatnih stroškov. V primeru zamud letenja ne zaračunamo dodatnih stroškov, avtoceste pa so v ceni potovanja. Nudimo modele različnih načinov plačila od klasičnega – gotovine do kartice in virme. Mi smo zavezanci za DDV in z našimi računi lahko odštejete preddavčitev. Rezervirajte svoj taksi prevoz od letališča do Opatije in potujte z našimi udobnimi vozili. Kontaktirajte nas in dobili boste najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Naši prijazni vozniki vas bodo sprejeli na letališču z imenom (dobrodošlico bord) v potniškem terminalu, da vam pomagajo identificirati in vam pomagati pri prtljagi. Najmlajšim potnikom nudimo potovanje v otroških sedežih, kar v drugih taksi vozilih ni opcija.