Kongresni transferji Opatija

Opatija, ki se nahaja v Kvarnerskem zalivu pod Učko, je majhno mesto s samo 15 tisoč prebivalci, ki privlačijo zadihaje turistov, imenuje pa se tudi stari minister za turizem. Prve čare Opatije je odkril reški patrik Iginio Scarpa, ko je leta 1844 zgradil poletno rezidenco z imenom Villa Angiolina (po pokojni ženi), ki je zaznamovala začetek razvoja turizma! Kraljica Jadrana, Opatija, mesto z najdaljšo turistično tradicijo na Hrvaškem je bilo zgrajeno na zavoju 19. stoletja v 20. stoletju in veselje s svojo arhitekturo, urejenimi parki, Lungomare promenado, urejenimi kopališči in fontane. Danes v predsezonski in postseazoni Opatija poudarja konference, kongrese in dogodke, ki so prostori za izmenjavo idej in izkušenj, reševanje problemov, promocijo izdelkov, izgradnjo timskega duha in ustvarjanje idej. Pri organizaciji takšnih dogodkov se prevozi in prevozi do/do letališč. Vozniki so prvi, s kom ima vaša stranka stik s kongresom in ustvarja prvo sliko dogodka. Ker že več let prevozimo, se lahko ponašamo z velikim številom uspešno zaključenih kongresov. Servisiranje takšnih dogodkov zahteva veliko stopnjo profesionalnosti od prevoznika, saj so to večinoma VIP osebe gostje dogodka. Transfer Service ponuja organizatorjem kongresnih dogodkov v Reki in Opatiji prevoz na kongrese, saj smo kombinacija izkušenj in tradicije v prevozu z novimi, sodobnimi vozili. Izbira nas kot vašega nosilca je odlična podlaga za začetek uspešne kongresne organizacije. Ker Opatija nima svojega letališča, potniki običajno pristanejo na letališčih v okolici:

  • Letališče Trst – majhno, a prijetno letališče, oddaljeno približno 120 km od Opatije, ponuja številne lete v Evropo in iz nje. Vožnja od letališča Trst do Opatije traja približno 90 minut.
  • Letališče Ljubljana – največje slovensko letališče s številnimi leti ponuja povezave do katerega koli cilja. Danes prevoz iz Ljubljane v Opatijo traja približno 110 minut, kar ga naredi zelo zanimivega. Prevoz Storitev ponuja prevoz od ljubljanskega letališča do Opatije do vseh skupin potnikov.
  • Letališče Rijeka – nahaja se na Krku ima prednost, da je blizu Opatije, tako da potovanje od letališča Krk do Opatije traja le 40 minut. Problem je zunaj sezone, ko ima letališče zelo majhno število letov. Nudimo sprejem in prevoz potnikov od letališča Rijeka do Opatije.
  • Letališče Zagreb – naše največje letališče, ki ponuja veliko možnosti, je najbolj oddaljeno od Opatije z okoli 180 km, vendar sodobna avtocesta naredi zanimivo, ker potovanje traja le 110 minut. Pri nas lahko rezervirate prevoze do in iz zagrebško letališče.
  • Letališče Benetke – letališče z izjemno velikim številom letov obiskovalcev iz nadaljnjih držav z veseljem uporabljajo. Taxi Transfer Service ponuja prevoze do letališča Benetke in od letališča z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Taxi Transfer ServiceOpathy – organizatorjem ponuja vse možnosti prevoza, najbolj pogoste storitve pa so:

  • Letališki prevozi – kot smo že povedali, nudimo letališče transfre do/iz Opatije za vse skupine potnikov. Naša največja prednost v tej službi je bogata izkušnja, profesionalnost in polna paleta vozil.
  • Prevozi na dolge razdalje – ni redko imel prevoz gostov iz okolice, zato gremo k njim in jih neposredno prepeljemo na dogodek. Medkrajevna prevoza lahko naročite iz katerega koli mesta do Opatije.
  • Najem avtomobila z voznikom – storitev, zelo pomembna za kongresne organizatorje, ker nimajo redko potrebe, da organizirajo vozilo in voznika, ki je na voljo strankam zvečer za obiskovalce, ki potrebujejo ločeno srečanje na večerji.
  • Ogled Opatije – storitev, ki jo obiskovalci kongresa obožujejo, ker še vedno želijo nekaj izvedeti o destinaciji, Opatija pa ima za to kaj pokazati.
  • Izleti – nudimo privatne izlete, ker si gostje želijo izvedeti nekaj o regiji, tako da ne peljemo redko kongresnih obiskovalcev na izlete v Istro, kar je gostom zanimivo tako v notranjosti kot ob obali

Za vse informacije o prevozu nas lahko kontaktirate.