Kombi prijevoz putnika

Online rezervacije

Kombi prevoz Rijeka

Skozi leta poslovanja smo videli potrebe po kombi prevozu. Zelo kmalu po začetku poslovanja smo uvedli kombi prevoz in ga ponudili kot standardno storitev. Danes se lahko ponašamo z največ 3 let starimi kombiji, klima pa je standardna. V floti imamo kombije s kapaciteto 7 in 8 potnikov plus voznik. Ta veja je za nas izjemno pomembna in posvetili smo se mu maksimalno.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Najbolj pogoste storitve v kombi taxi prevozu:

Najam kombi vozila s vozačem

Največja prilagojena storitev, ker sta vam voznik in vozilo na voljo. To storitev najpogosteje uporabljajo podjetja, združenja in organizacije med izleti ali organiziranjem team buildinga

f

Transferi sa/na terminale

Ta vrsta taksi kombija je namenjena vsem, ki potujejo. Naš voznik vas pozdravlja na avtobusni ali železniški postaji in vas popelje do končnega cilja. Ta storitev je zasnovana samo kot zasebni prevoz.

Aerodromski transferi

Nudimo vam kombi taxi prevoz na vsa letališča na Hrvaškem in v tujini. Odhod je organiziran v dogovoru s stranko, in je lahko z enega ali več naslovov. Ko pozdravlja skupine na letališču, voznik pozdravlja stranke z njihovim imenom v potniškem terminalu.

Povremeni prijevoz

Največja prilagojena storitev zasebnega prevoza. Najpogosteje gre za več dnevnih poslovnih (ali turističnih) izletov, kjer je voznik z vami na ogledu. Redne ure voznika na ogledu so 11 ur/dan in jih je mogoče podaljšati do 15 ur z doplačilom.

Rijeka

Sedež: Ante Kovačića 10

Pisarna: Žrtve fašizma 2

Pošaljite nam upit

15 + 13 =