Privaatsus- ja küpsisepoliitika

PRIVAATSUSE AVALDUS

Selle avaldusega kohustume kaitsma oma veebisaidi kasutajate, klientide ja külastajate privaatsust ning meile veebisaidi kaudu edastatud isikuandmete turvalisust.

See teade kirjeldab seda tüüpi teavet, mida võime teilt meie veebisaidi külastamisel koguda, ning selgitatakse, kuidas me seda teavet kasutame ja kuidas me selle kaitsmiseks astume. Teatises kirjeldatakse ka valikuid, mis teil on seoses teabe kogumise ja kasutamisega meie veebisaidi külastamisel.

Isikuandmete kaitse on veebisaidil www.taxirijeka.com väga oluline. Veebisaidi www.taxirijeka.com kasutamine on võimalik ka isikuandmeid esitamata, kuid kui vastaja soovib kasutada mõnda selle veebisaidi teenust, võib osutuda vajalikuks isikuandmete töötlemine. Kui andmetöötlus on vajalik, kuid selleks puudub seaduslik alus, küsitakse vastajalt alati nõusolekut. Isikuandmete, nagu vastaja nimi, perekonnanimi, aadress, e-posti aadress või telefoninumber, töötlemine toimub alati isikuandmete kaitse üldmääruse ja veebisaidi www.taxirijeka suhtes kohaldatavate liikmesriigi õigusaktide kohaselt. com. Selle privaatsuspoliitika kaudu soovime avalikkust teavitada kogutava ja töödeldava isikuandmete olemusest, ulatusest ja eesmärgist. Lisaks soovime vastajaid nende õigustest teavitada. Andmetöötluse juht on lisanud veebisaidile www.taxirijeka.com mitmeid tehnilisi ja korralduslikke meetmeid, et tagada töödeldavate isikuandmete täielik kaitse. Kuid Interneti kaudu andmete edastamisel võib teoreetiliselt olla turvaauke, mistõttu ei saa alati tagada sajaprotsendilist kaitset. Sel põhjusel saab iga vastaja esitada isiklikku teavet alternatiivsete meetodite abil, näiteks telefoni teel. 

Mõisted

Veebisaidi www.taxirijeka.com privaatsuspoliitika põhineb mõistetel, mida EL õigusaktid kasutavad isikuandmete kaitse üldmääruse koostamisel ja vastuvõtmisel. Privaatsuspoliitika on loetav ja arusaadav nii avalikkusele kui ka meie klientidele ja äripartneritele. Selle tagamiseks selgitame kõigepealt kasutatud terminoloogiat. Selles privaatsuspoliitikas kasutame muu hulgas järgmisi mõisteid:

  • Isiklik informatsioon

Isikuandmed on mis tahes andmed mis tahes tuvastatud füüsilise isiku ("vastaja") kohta. Tuvastatud füüsiline isik on isik, keda saab otseselt või kaudselt tuvastada nime ja perekonnanime, identifitseerimisnumbri, asukohaandmete, veebitunnuste, näiteks füüsilise isiku füüsilise, vaimse, geneetilise, vaimse, majandusliku, kultuurilise või sotsiaalse identiteedi järgi.

  • Uuritavad

 Vastaja on füüsiline isik, kelle isik on kindlaks tehtud või saab kindlaks teha ja kelle isikuandmeid töötleb isikuandmete töötlemise eest vastutav töötleja.

  • Töötlemine

Töötlemine on mis tahes protseduur või protseduuride kogum, mida kohaldatakse isikuandmete suhtes, olenemata sellest, kas tegemist on automatiseeritud protsessidega, näiteks kogumine, salvestamine, korrastamine, struktureerimine, säilitamine, kohandamine või muutmine, väljavõtmine, ülevaatamine, kasutamine, edastamise teel tuvastamine, levitamine või kättesaadavaks tegemine, joondamine, piiramine, kustutamine või hävitamine.

  • Töötlemispiirang

Töötlemispiirang on salvestatud isikuandmete märgistamine eesmärgiga piirata nende töötlemist tulevikus.

  • Profileerimine

Profiilimine on mis tahes viis isikuandmete automatiseeritud töötlemiseks, mis seisneb isikuandmete kasutamises füüsilise isiku isiklike eelistuste kindlakstegemiseks, täpsemalt töö tulemuslikkuse, majandusliku olukorra, tervise, isiklike eelistuste, huvide, usaldusväärsuse, käitumine, iga füüsilise isiku leidmine ja liikumine.

  • Pseudonüümimine

Pseudonüümimine on isikuandmete töötlemine selliselt, et subjektile ei saa enam määrata funktsioone ilma eraldi kogutud täiendavate andmete kasutamiseta ja selle suhtes võidakse rakendada tehnilisi ja korralduslikke meetmeid tagamaks, et andmeid ei saaks rakendada füüsiline isik, kelle identiteet on kindlaks tehtud või saab kindlaks teha.

  • Isikuandmete töötlemise juht või vastutav isik isikuandmete töötlemise juhina

Isikuandmete töötlemise juht või isikuandmete töötlemise juhina vastutav isik on füüsiline või juriidiline isik, avalik-õiguslik asutus, asutus või muu asutus, kes üksi või koostöös teistega määrab kindlaks isikuandmete töötlemise eesmärgi ja viisi; kohtades, kus isikuandmete töötlemise eesmärk ja viis on reguleeritud ELi liikmesriigi õigusaktidega, on vastutava töötleja valimise kriteerium ELi liikmesriigi õigusaktide jurisdiktsiooni all.

  • Isikuandmete töötleja

Isikuandmete töötleja on füüsiline või juriidiline isik, avalik-õiguslik asutus, asutus või muu asutus, mis töötleb isikuandmeid isikuandmete töötlemise vastutava töötleja nimel.

  • Saaja

Saaja on füüsiline või juriidiline isik, avalik-õiguslik asutus, asutus või muu asutus, kellele on edastatud isikuandmeid, olenemata sellest, kas see on kolmas isik või mitte. Riigiasutusi, kes saavad isikuandmeid konkreetse päringu kaudu, mis on kooskõlas ELi või liikmesriigi seadustega, ei loeta vastuvõtjateks; isikuandmete töötlemine nende riigiasutuste poolt toimub kooskõlas andmetöötluse eesmärgiga seotud kehtivate eeskirjadega.

  • Kolmas osapool

Kolmas isik on füüsiline või juriidiline isik, avalik-õiguslik asutus, asutus või muu asutus, kes ei ole vastaja, vastutav töötleja ega volitatud töötleja ning kellel on volitus töötlema vastaja isikuandmeid vastutava töötleja või volitatud töötleja otsese loaga.

  • Privola

 Vastaja nõusolek on igasugune täpselt määratletud, teadlik ja ühemõtteline märge vastaja soovist, et ta avalduse või selge jaatava tegevusega väljendaks nõusolekut temaga seotud isikuandmete töötlemiseks.

Millist teavet me teie kohta kogume ja kuidas me seda kasutame?

Üldiselt võite meie veebisaiti külastada ilma enda kohta isiklikke andmeid avaldamata. Me ei kogu seda veebisaiti külastades teie kohta isiklikke andmeid (nagu teie nimi ja kontaktandmed), välja arvatud juhul, kui esitate vabatahtlikult teavet ühe konkreetse eesmärgi jaoks saadaolevate vormide (kontaktivorm, registreerimisvorm, ostuvorm, vorm tellige uudiskiri) ja andke sellega nõusolek oma isikuandmete kogumiseks ja kasutamiseks nimetatud eesmärkidel. Kõiki isikuandmeid kasutatakse eranditult eesmärkidel, milleks need koguti ja milleks nõusolek anti. Nõusoleku isikuandmete töötlemiseks võivad anda 16-aastased ja vanemad isikud, samas kui alla 16-aastastele võib nõusoleku anda vanem või eestkostja. Me ei tee kogutud andmeid mingil viisil volitamata kolmandatele isikutele kättesaadavaks, välja arvatud seaduses ettenähtud eesmärgil. Kõik andmed kustutatakse pärast nende kogumise eesmärgi lõppemist ehk lepinguliste suhete lõppemist ja hiljemalt pärast kõigi isikuandmete säilitamisega seotud juriidiliste kohustuste lõppemist.

Siin on täiendavad asjaolud, mille korral jagame teie teavet volitatud kolmandate isikutega, ja täiendavad eesmärgid, milleks teie andmeid kasutame:

Teabe edastamine ettevõttele Google Inc.
Google kogub teavet meie veebisaidil Google Analyticsi kasutamise kaudu. Google kasutab seda teavet, sealhulgas IP-aadresse ja küpsiste andmeid mitmesugustel eesmärkidel, näiteks Google Analyticsi täiustamiseks. Teavet jagatakse Google'iga anonüümselt. Lisateavet selle kohta, millist teavet Google kogub, kuidas seda teavet kasutab ja kuidas Google'ile saadetud teavet juhtida, vt partneri leht Google'i privaatsuseeskirjad. Google Analyticsist saate loobuda, installides järgmise brauseri lisandmooduli: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 Meie veebisaidil automaatselt kogutav teave

Kogume automaatselt serverilogi failidesse teavet, näiteks teie IP-aadressi, brauseri tüübi, ümbersuunamis- / väljumislehed ja operatsioonisüsteemi. Kasutame seda teavet oma veebisaitide ja tehniliste lahenduste haldamiseks, et mõista, kuidas külastajad meie veebisaidil ja teenustes navigeerivad, ning parandada teie kogemusi meie veebisaitide ja teenuste kasutamisel.

Juurdepääs oma isiklikele andmetele ja nende värskendamine

Meie kasutajal on alati järgmised õigused:

  • õigus andmetele juurde pääseda ja andmetele juurde pääseda
  • õigus saada teavet isikuandmete töötlemise kohta
  • õigus andmete teisaldatavusele
  • õigus nõusolek tagasi võtta
  • õigus vaidlustada
  • õigus isikuandmeid parandada ja muuta juhul, kui andmed on puudulikud või ebatäpsed
  • õigus streikida sellistel juhtudel nagu töötlemise eesmärgi lõpetamine, nõusoleku tagasivõtmine või kaebuse korral

Kui soovite mõnda neist õigustest kasutada, võtke meiega ühendust. Võite meiega ühendust võtta ka veebisaidil loetletud telefonitsi või saates kirju meie veebisaidil toodud aadressile.

Teie isikuandmete turvalisus

Oleme pühendunud asjakohaste tehniliste ja korralduslike meetmete võtmisele, et kaitsta teie isikuandmeid loata või ebaseadusliku käitlemise ning juhusliku kadumise, hävitamise või kahjustamise eest. Kui edastate oma isiklikke andmeid meie veebisaidi kaudu, saadetakse see teave Interneti kaudu turvaliselt, kasutades kvaliteetset krüpteerimist, ja salvestatakse meie EL-is asuvatesse turvalistesse serveritesse.

Isikuandmete töötlemise halduri andmed
Isikuandmete kaitse üldmääruse kohase isikuandmete töötlemise juht või teised
ELi liikmesriikides kohaldatava isikuandmete kaitset käsitleva seaduse artikkel on järgmine:
Ülekandeteenus, mille omanik on Krešimir Marinčić
Ante Kovačića 10
51000 Rijeka
Hrvatska
Telefoninumber: 091/5003355
E-post: info@taxirijeka.com
Veebisait: https://www.taxirijeka.com

KÜPSISED

Küpsiste kasutamine

See veebisait ja selle võrguteenused võivad teenuste parandamiseks kasutada küpsiseid.
Otsus lubada veebisaidil küpsiste kasutamist on täielikult teie. Tuleb märkida, et veebisait töötab optimaalselt ainult siis, kui küpsiste kasutamine on lubatud.

Mis on küpsised?

Küpsised on väikesed failid, mille teie brauser salvestab kettale, kui külastate meie veebisaiti. See võimaldab meie veebisaidil teie järgmine kord meie külastamisel teie arvuti ära tunda, et pakkuda teile vastavalt sellele isikupärastatud surfikogemust. Küpsised pole suunatud kasutaja nuhkimisele ega järgi kõike, mida kasutaja teeb, ega ole pahatahtlik kood ega viirus. Samuti ei ole küpsised seotud rämpsposti ega rämpspostiga, need ei saa parooli salvestada ega ole mõeldud ainult reklaamimiseks ega reklaamimiseks. Sellist teavet nagu teie nimi või e-posti aadress ei salvestata - veebisaidid ei pääse teie arvutis teie isikuandmetele ja failidele juurde.

Küpsiste kasutamiseks vastavalt elektroonilise side seadusele, isikuandmete kaitse seadusele, EL direktiividele 2002/58 / EÜ ja 95/46 / EÜ ning GDPR direktiivile vajame teie nõusolekut.

Üldandmete ja teabe kogumine

Veebisait www.taxirijeka.com kogub üldandmeid ja teavet, kui vastaja või automatiseeritud süsteem veebisaidile juurde pääseb. Need üldandmed ja teave salvestatakse seejärel serverisse logifailidena. See kogub (1) brauseri tüübi ja selle versiooni, (2) operatsioonisüsteemi (3) veebisaidi, kust veebisaidile pääseb (nn soovitajad), (4) alamlehe, (5) kuupäeva ja kellaaja juurdepääs veebisaidile, (6) IP-aadress, (7) Interneti-teenuse pakkuja ja (8) muud sarnased andmed ja teave, mida võidakse kasutada infosüsteemi rünnaku korral. Nende üldandmete ja teabe kasutamisel ei tee me vastaja kohta järeldusi. Seevastu on seda teavet vaja (1) veebisaidi sisu nõuetekohaseks edastamiseks, (2) veebisaidi sisu ja selle turustamise optimeerimiseks, (3) süsteemi ja veebisaidi pikaajalise võimekuse tagamiseks, (4) ) osutab valitsusasutustele vajalikku abi küberrünnaku eest vastutusele võtmise korral. Seetõttu analüüsib veebisait www.taxirijeka.com anonüümselt kogutud andmeid ja teavet statistiliselt, et suurendada andmekaitset ja turvalisust ning tagada kõigi töödeldavate kogutud isikuandmete kaitse optimaalne tase. Serveri logifailide anonüümsed andmed salvestatakse vastajate isikuandmetest eraldi. Veebileht asub serveris, serveritarkvara võib andmetöötlushalduri teavitamiseks, serveri funktsionaalsuse ja turvalisuse säilitamiseks, ruumi majutamiseks koguda andmeid, näiteks veebisaidi külastuste statistikat, külastaja IP-aadressi jne. ja veebisait. Saidi omanik ja kolmas isik, näiteks veebimeister või juriidiline või füüsiline isik, kellele kasutaja on edastanud oma hostipaketi juhtpaneeli andmed (mille eest vastutab andmetöötlushaldur), samuti veebisaidi hostimise pakkuja (ainult serveri funktsionaalsuse ja turvalisuse säilitamise eesmärgil).

Küpsiste tüübid

  • Seansiküpsised ja püsiküpsised
    • Sessiooniküpsised on ajutised küpsised, mis aeguvad pärast veebisaidilt lahkumist. Need küpsised on vajalikud selle saidi teatud rakenduste või funktsioonide nõuetekohaseks toimimiseks.
    • Püsiküpsiseid kasutatakse meie kasutajate kogemuste parandamiseks (nt sisselogimisandmete meelde jätmine, nii et te ei pea neid iga veebisaidi külastamisel sisestama). Need küpsised jäävad teie brauseri küpsisefaili pikka aega. See ajavahemik sõltub teie Interneti-brauseri seadete valikust. Püsivad küpsised võimaldavad andmeid iga veebisaidi külastamisel veebiserverisse edastada.
  • Esimese ja kolmanda osapoole küpsised
    • Esimese osapoole küpsised - selle veebisaidi välja antud. Neid küpsiseid kasutatakse sageli veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks ja teie veebisaidil olevate eelistuste meeldejätmiseks.
    • Kolmanda osapoole küpsised on küpsised, mille määrab mõni muu veebisait või teenus, näiteks YouTube. Meil pole nendele küpsistele juurdepääsu ega kontrolli nende üle. Peaksite tutvuma nende kolmandate isikute asjakohaste privaatsuseeskirjadega. Kui asute Euroopa Liidus, saate lisateavet selle kohta, kuidas kolmandad isikud seda tüüpi küpsiseid kasutavad, järgmisel lingil: https://www.youronlinechoices.eu/.
  • Vajalikud on ka muud küpsised
    • Vajalikud küpsised on vajalikud meie veebisaidi toimimiseks ja selle funktsioonide ja / või teenuste kasutamiseks. Näiteks võimaldavad need teil veebisaidil navigeerida ja võimalust sisse logida, et kaitsta alasid. Selle veebisaidi kasutamisel nõustute automaatselt vajalike küpsiste kasutamisega, ilma milleta veebisait ei saa toimida. Need on küpsised PHPSESSID ja _exp küpsised.
    • Toimivusküpsised koguvad teavet selle kohta, kuidas külastajad meie veebisaiti kasutavad, näiteks milliseid lehti külastavad külastajad kõige sagedamini ja kas nad saavad nendelt lehtedelt veateateid. Need küpsised ei kogu teavet, mis tuvastaks külastaja. Kogu nende küpsiste abil kogutud teave on anonüümne. Neid kasutatakse ainult selle veebisaidi toimimise parandamiseks.
    • Funktsionaalsed küpsised võimaldavad meie veebisaidil meeles pidada külastuse ajal tehtud valikuid ja kohandusi ning pakkuda täiustatud isiklikke funktsioone. Näiteks mäletatakse muudatusi keele seadetes või valuuta eelistustes. Neid saab kasutada ka selleks, et võimaldada kolmandatel isikutel pakkuda sotsiaalse jagamise tööriistu ja meeles pidada teie eelistatud jagamisteenuseid.
    • Turundusküpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks veebisaidi kaudu. Eesmärk on näidata reklaame, mis on konkreetsele kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega väärtuslikumad kolmandatele osapooltele avaldajatele ja reklaamijatele.

Kuidas küpsiseid aktsepteerida või neist keelduda

Võite alati blokeerida mõne või kõigi meie veebisaidil kasutatavate küpsiste kasutamise, kuid see võib mõjutada selle funktsionaalsust.

Küpsiste seadete kast asub selle lehe allosas. Pärast sätete valimist saate selle lehe allosas olevad küpsiste seaded igal ajal lähtestada.

Lisaks saate osa või kõiki küpsiseid aktsepteerida või tagasi lükata, kohandades oma brauseri seadeid. Lisateavet mõne kõige sagedamini kasutatava veebibrauseri sätete muutmise kohta leiate järgmistelt linkidelt: Mozilla FirefoxGoogle ChromeMicrosoft Internet ExplorerApple Safaritöötama. Mõni brauser lubab teil surfata anonüümses režiimis, piirates arvutisse salvestatud andmete hulka ja kustutades sirvimisseansi lõppedes automaatselt teie seadmesse paigutatud püsivad küpsised. Samuti on palju kolmanda osapoole rakendusi, mida saate oma brauserisse lisada, et küpsiseid blokeerida või hallata. Samuti saate kustutada küpsised, mis olid teie brauseris varem määratud, valides sirvimisajaloo kustutamise võimaluse ja lülitades sisse küpsiste kustutamise võimaluse. Täpsemat teavet küpsiste ja brauseri seadete kohta leiate lehelt www.allaboutcookies.org.