Eno dnevni izlet Paklenica

Transfer Service – Croatia Travel ponuja prevoz posameznikov ali skupin vseh velikosti. Ko gre za domače goste, gre predvsem za team building in poslovna potovanja, da bi dvignili produktivnost kolektiva. Ne glede na to, ali iščete nenavadljivo turo po hrvaški obali ali želite uživati v ogledu plitvice, smo tu, da vam zagotovimo ogled najlepše obale v Evropi. Čeprav smo v poletnih mesecih in zdaj je morska plaža najbolj priljubljena zadnja pot, ki smo jo preživeli z veliko adrenalina na Paklenici. Ja, morje je zakon. Toda ne pozabite, ko greš na morje ali se vrneš, da se lahko tudi na celini plavaš, spiš v eni od počitniških hiš, motela, hotela, jadraš, narediš piknik.

Gremo po avtocesti proti Paklenici, ki ponuja obilo vonjav narave, prijeten vetrič tudi v najbolj vročih dneh, gorsko, in le 10 kilometrov do čudovite plaže na morju v Starigradu.

Narodni park Paklenica

Zaradi svoje edinstvene naravne osnove, izjemnih geomorfoloških oblik in veličastnih gozdov je bilo območje Velike in Male Paklenice že leta 1949 razglašeno za narodni park. Glavni razlog za razglasitev tega območja za narodni park je bila zaščita najbolj varovanega in največjega gozdnega kompleksa v Dalmaciji. Narodni park Paklenica obsega površino 95 km², na pobočjih južnega Velebita, tam pa so njegovi najvišji vrhovi – Vaganski vrh (1757m/nv) in Sveto brdo (1753 m/nv). Pokriva območje virusnih tokov Velike in Male Paklenice, torej njihovih prepoznavnih kajakov, navpično izklesanih v južne pobočje Velebita, in širše okolice.

Zakaj Transfer Service – Hrvaška Travel

Transfer Service – Croatia Travel vam ponuja zasebni ogled turističnih lokacij v luksuznih vozilih in avtobusih. Nudimo najširšo vozno floto vozil iz osebnih vozil, s katerimi nudimo prevoz do 3 potnikov + voznika, Mercedes kombi z zmogljivostjo 8 potnikov + voznik, s katerim vas lahko prevažamo skupaj s prijatelji ali skupino. Ponudbo nadaljujemo z minibusi z zmogljivostjo do 19 potnikov in avtobusi s kapaciteto 49 potnikov, ki jih lahko najamete za nekaj dni ali eno dnevni izleti, ustvarjeni glede na vaše potrebe.

Nekatere od naših najpogostejših storitev:

Okrogli izleti – prikazali vam bomo različne lokacije in znamenitosti med vožnjo po vnaprej določeni poti ali pa lahko med vožnjo načrtujemo pot. To je odlična rešitev za stranke, ki želijo videti več kot en turistični prizor v kratkem času. Za nami so številne ture po Hrvaški in Evropi.

Eno dnevni ali več dnevni izleti – to storitev turisti najpogosteje posnamejo na oglede narodnih parkov, obiske Istre ali nakupovanje. Če imate intere za potovanje, nas kontaktirajte. Najbolj priljubljene destinacije dneva izleta so NP Krka, Narodni park Plitvice, Narodni park Paklenica, Narodni park Korinati,

Obisk svetišč – za nami so izleti v skoraj vsa svetišča na Hrvaškem in njeni okolici, zato nam, če vas zanima verski turizem, omogočite, da organiziramo vašo čast v Medžugorskem svetišču, in druge, ki letno obiščejo milijone turistov.

Naše vožnje so prilagojene vašim potrebam in so ustvarjene kot zasebni prevoz, kar bi pomenilo, da vozimo vas in vašo skupino. Na vas je, da nam poveste, kaj želite videti, naše osebje vam bo poslalo ponudbo.