Taxi Rijeka – aerodrom Venecija

Taxi Rijeka – aerodrom Venecija

Taxi Rijeka – Transfer Service” je obrt za taxi usluge, prijevoz putnika. Nudimo usluge prijevoza iz Rijeke do zračnih luka ili prihvat putnika na aerodromima, željezničkim i autobusnim stanicama. Nudimo najširu paletu vozila, a dugogodišnje iskustvo jamči kvalitetu i razinu usluge taxi prijevoza koju trebate. Pročitajte više o nama i pogledajte naše stranice na kojima možete rezervirati taxi prijevoz od Rijeke do bilo koje destinacije. Za sve informacije i ponude kontaktirajte nas putem našeg taxi online obrasca ili pišite direktno na naš e-mail. Među našim brojnim klijentima nalaze se poznate domaće i međunarodne tvrtke.

Taxi prijevoz od Rijeke do Aerodroma Venecija – Aerodrom Marco Polo (VCE)

Zračna luka, Marco Polo nalazi se na kopnu, udaljena je 8 km od centra Venecije. Zahvaljujući konstantnom porastu broja turista u Veneciji, četvrta je zračna luka po veličini u Italiji. U prosjeku 9 milijuna putnika, godišnje, prođe kroz ovu luku.  Iako, putovanje od i do zračne luke nije jednostavno, kao u nekim drugim gradovima, svejedno možete birati između nekoliko opcija.

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi prijevoz od Rijeke do svih destinacija u zemlji i inozemstvu. Zašto je Taxi Rijeka – Transfer Service prijevoz na relaciji od Rijeke do Aerodroma Venecija najbolji način prijevoza ?

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi pouzdanu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do Aerodroma Venecija. Naša nova taxi vozila garancija su da će te na Vaše odredište Aerodrom Venecija stići udobno i komforno. Naše prednosti su vozači koji govore minimalno jedan strani jezik. Ukoliko Vam treba prijevoz od aerodroma Aerodroma Venecija do Rijeke pošaljite upit i kontaktirajte nas.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Želimo naglasiti da su sve naše cijene transparentne i nema dodatnih ili skrivenih troškova, a samim time su sjajan omjer cijene i kvalitete za taxi prijevoz od Rijeke do Aerodroma Venecija, zato pošaljite upit putem našeg obrasca ili on-line forme na kojoj možete dobiti informaciju cijene.

Svim našim putnicima Taxi Rijeka – Transfer Service nudimo kartično plaćanje taxi usluga putem POS terminala u vozilima, virmansko i gotovinsko plaćanje za sve usluge taxi prijevoza. Pošaljite upit i kao opciju plaćanja izaberite kartično plaćanje taxi usluga u vozilu.

Našim klijentima možemo ponuditi prijevoz grupa od 5-54 putnika jer raspolažemo s najvećom paletom vozila među svim taxi prijevoznicima u Rijeci. Kontinuiranim ulaganjem u vozni park možemo se pohvaliti novim klimatiziranim auto, kombi i minibus  vozilima tako da bez problema možemo prevesti grupu bilo koje veličine na svim relacijama.

Pošaljite nam upit

3 + 3 =