+38551335138 taxirijeka@gmail.com

Taxi prijevoz Rijeka do Zračne luke Zagreb

Taxi prijevoz putnika od Rijeke do Zračne luke ( aerodrom ) Zagreb

Taxi Transfer Service Rijeka nudi uslugu prijevoza od Rijeke do aerodroma Zagreb. Ova usluga obavlja se kao privatan prijevoz. Taxi Transfer Service Rijeka nudi transfer od Rijeke do aerodroma u Zagrebu  taxi, kombi, minibus ili autobusni prijevoz po narudžbi. Zato bez obzira koliko Vaša grupa broji ljudi rezervirajte Vaš prijevoz za Zagreb aerodrom.

Ukratko o destinaciji:

Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske, i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika. Šire područje grada okuplja više od milijun stanovnika. Zračna luka „Franjo Tuđman” najveća je i najznačajnija zračna luka u Hrvatskoj. Zračna Luka Zagreb ( Airport Zagreb – Pleso ) udaljena je 20  km od središta grada, što je u praksi 30 minuta vožnje.

Zašto rezervirati Taxi Transfer Service Rijeka ?

Profesionalnost

Našu uslugu prijevoza obavljaju iskusni vozači u vozilima koja ispunjavaju sve zakonske propise i standarde. Naša vozila su novije proizvodnje sa svom potrebnom opremom za ugodno i sigurno putovanje.

Isplativost

Kada je više putnika u pitanju kombi ili minibus prijevoz od Rijeke do aerodroma u Zagrebu je zasigurno najjeftiniji prijevoz do aerodroma Zagreb. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi vozila bez obzira na broj putnika u Vašoj grupi

Točnost

 Kod polaska na putovanje naš prvi prioritet u obavljanju usluge transfera od Rijeke do aerodroma je da na Vašu adresu dođemo točno kako bi Vam omogućili polazak bez stresa. Svijesni smo koliko je važno da prilikom pogleda kroz prozor već i koju minutu prije polaska vidite svoje vozilo i vozača. Zato se uvijek držimo dogovorenog vremena.

Sigurnost

Vi ste nama povjerili da prevezom Vas ili Vaše najmilije, a mi imamo samo jedan cilja. Da to učinimo na najsigurniji način.

Imate potrebu za taxi prijevozom do Rijeke do Aerodroma Zagreb molimo kontaktirajte nas.

I još …..

Taxi Transfer Service Rijeka nudi pouzdanu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do aerodroma  Zagreba. Naša nova taxi vozila garancija su da će te na Vaše odredište u Zagrebu stići udobno i komforno. Nudimo prijevoz od Rijeke do Hotela u Zagrebu ili prihvat putnika u svim hotelima grada Zagreba i prijevoz do Rijeke.

[reviews_rating theme=”badge light fonts” animate=”yes” review_text=”no” attribution=”no” vicinity=”false” reviews_link=”View Google Reviews” write_review_link=”Leave A Review”]

Pošaljite nam upit