Taksi Rijeka do Povila blizu Novog Vinodolskog

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Povila u blizini Novoga Vinodolskog. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Povila u blizini Novoga Vinodolskog do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Povile u blizini Novoga Vinodolskog

Povile su smještene na Jadranskoj magistrali nakon grada Novog Vinodolskog u smjeru Rijeke. Maleno mjestašce gravitira Novom Vinodolskom jer bez Novoga Vinodolskog nemaju dovoljno sadržaja za život. Naravno u Povilama se živi lagano i usporeno baš kao nekada a to je upravo ono što privlači turiste željne mira i tišine. Povile imaju nekoliko palža koje krase čisto more, a miris borova pomješan smolom je ono što Vam puni baterije. Malena lučica u Povilama štiti autohtone malene barke od mora koje zna biti veoma valovite. Šetajuči Povilima pogotovo s gornje strane magistrale vidjet će te mnogo suhozida koji prkose vremenu.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Povila u blizini Novoga Vinodolskog.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Povila u blizini Novoga Vinodolskog biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Povila u blizini Novoga Vinodolskog u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Povila u blizini Novoga Vinodolskog na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Povila u blizini Novoga Vinodolskog modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Povila u blizini Novoga Vinodolskog. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Povila u blizini Novoga Vinodolskog možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

Pošaljite nam upit

13 + 11 =