Taksi Rijeka do Matulja u blizini Opatije

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Matulja blizu Opatije.

 U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz  Matulja do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Matulji

Matulji su maleno mjesto svega nekoliko kilometara od Opatije te stanovnici Matulja gravitiraju Opatiji. Matulji su inače smješteni na cesti Opatija – Kastav ili starom putu za Trst. Matulji danas svojim stanovnicima nude sve što im je potrebno za život od škole, trgovina do banaka i sl. U Matuljima se i nalazi nekoliko kultnih lokala za marende i slastičarnice. Matulji su inače i željeznička postaja Opatije jer Opatija nemam svoju željezničku postaju. Matulji su danas povezaani s Rijeko i Opatijom prigradskim autobusima ali i city vlakom.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Rijeka do Matulja u blizini Opatije.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Matulja u blizini Opatije biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do Matulja u blizini Opatije u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Matulja blizu Opatije na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Matulja blizu Opatije modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Matulja blizu Opatije. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Matulja blizu Opatije možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

Pošaljite nam upit

15 + 7 =