Taksi Rijeka do ACI Marine Umag

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz ACI Marine Umag u Istri u Istri do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: ACI Marine Umag u Istri

Umag je smješten u Istri. Danas Umag broji oko 15.500 stanovnika. Glavne djelatnosti su turizam i djelatnosti vezane za turizam. Grad Umag je grad na zapadnoj istarskoj obali, na samo 10 km od slovenske granice, a najzapadnije je mjesto u RH. Umag osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. U Umagu vlada mediteranska klima, a kroz 45 km obale i zanimljivog zaleđa sintetizira posebitosti čitave regije te daje najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana.

Umag, grad i luka na sjeverozapadnoj obali Istre, prvi je nautički ulaz u Hrvatsku iz središnje Europe, udaljen svega 40 km od Trsta i 50 nautičkih milja od Venecije. Grad datira još iz rimskih vremena i smješten je u atraktivnom zaljevu, čiji je najljepši ukras prestižna ACI marina Umag. Marina raspolaže s 475 vezova, prima megajahte do 40 m dužine, a već 14 godina ponosi se  Plavom zastavom, jamcem besprijekorne čistoće mora i vrhunske opremljenosti. 2007., i 2008. godine ACI-jeva marina Umag proglašena je najboljom marinom na hrvatskoj strani Jadrana.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji od Rijekedo ACI Marine Umag u Istri.

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovorenom mjestu u Rijeci i odvesti ih do mjesta Umaga u Istri u klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do ACI Marine Umag u Istri. Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do ACI Marine Umag u Istri u Istri možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz. Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca

Pošaljite nam upit

15 + 15 =