Taksi prijevoz Rijeka do Lovrana

Taxi Transfer Rijeka nudi taxi prijevoz od Rijeke do Lovran blizu Opatije. U mogućnosti smo ponuditi taxi prijevoz iz Lovran blizu Opatije do svih aerodroma u Hrvatskoj ili regiji. Taxi Transfer Service Rijeka ima u ponudi nova taxi vozila ali i autobuse kapaciteta 9-51 putnik, a krasi ih što su svi visoke turističke klase. Rezervirajte Vaš taxi prijevoz po najboljim cijenama za taxi usluge. Bavimo se prijevozom više od 10 godina i naše iskustvo u prijevozu garancija je sigurne vožnje. Naša nova i udobna vozila garancija su udobne vožnje

O destinaciji: Lovran blizu Opatije

Lovran je smješten podno Učke. Danas je Lovran popularno turističko odredište na Sjevernom Jadranu i okrenut je turizmu. Poznat je p Marunima i spektaklu od maruna tzv. marunadi.Ime je dobio po riječi Laurijana što znači lovor. Taxi Transfer Service nudi prijevoz iz Lovrana do aerodroma Zagreb, Rijeka, Trst i Venecija. Pošaljite upit i naše osoblje poslat će Vam ponudu.

Taxi Transfer Service Rijeka nudi sigurnu uslugu taxi prijevoza na relaciji Lovran blizu Opatije

Putujući s Taxi Transfer Service od Rijeke do Lovrana blizu Opatije biti će te odveženi do destinacije na komforan i bezbrižan način. Naši profesionalni vozači s bogatim iskustvom jamac su sigurne vožnje

Naš vozač putnike će dočekati na dogovoreniom mjestu u Rijeci i odvesti ih do Lovrana blizu Opatije klimatiziranom taxi vozilu. Taxi Transfer Service Rijeka nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u usluzi taxi prijevoza. Rezervirajte Vaš taxi transfer od Rijeke do Lovrana blizu Opatije na vrijeme kako bi ste si osigurali dodatne benefite.

Taxi Transfer Service Rijeka  nudi prijevoz i grupa putnika koje nemogu stati u regularno taxi vozilo. Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Lovrana blizu Opatije modernim klimatiziranim kombi, minibus vozilima. U ponudi imamo visokoturističke autobuse koje možete unajmiti za prijevoz na relaciji Rijeka do Lovran blizu Opatije.Dali ste znali da je cijena najma autobusa sa vozačem ponekad i niže od cijene javnog linijskog prijevoza ?

Naše usluge taxi prijevoza od Rijeke do Lovrana blizu Opatije možete platiti kreditnom karticomu taxi vozilu, gotovinom ili virmanom.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka transfer unaprijed kako bi si osigurali benefite i siguran prijevoz.

Molim vas da ukoliko Vaša tvrtka ili Vi imate potrebu za ovakvim uslugama uputite zahtjev sa detaljima na našu mail adresu ili putem kontakt obrasca.

Pošaljite nam upit

14 + 13 =