Taxi prijevoz Rijeka - Aerodrom Budimpešta

ONLINE rezervacije

Zračna luka Budimpešt Ferihegy je međunarodna zračna luka koja služi mađarski glavni grad Budimpeštu i najveća je od pet međunarodnih zračnih luka. Sa zračne luke se prije svega odvijaju međunarodni letovi unutar Europe, ali i do Afrike, Azije, Bliskog istoka i Sjeverne Amerike

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi prijevoz od Rijeke do svih destinacija u zemlji i inozemstvu. Zašto je Taxi Rijeka – Transfer Service prijevoz na relaciji od Rijeke do Aerodroma Budimpešta (BUD) najbolji način prijevoza ?

Taxi Rijeka – Transfer Service nudi pouzdanu uslugu taxi prijevoza od Rijeke do Aerodroma Budimpešta (BUD). Naša nova taxi vozila garancija su da će te na Vaše odredište Aerodroma Budimpešta (BUD) stići udobno i komforno. Naše prednosti su vozači koji govore minimalno jedan strani jezik. Ukoliko Vam treba prijevoz od Aerodroma Budimpešta (BUD) do Rijeke pošaljite upit i kontaktirajte nas.

ONLINE REZERVACIJE

Najjednostavniji način rezervacije usluge prijevoza je putem našeg rezervacijskog obrasca. Također su Vam odmah dostupne cijene najčešćih destinacija.

Želimo naglasiti da su sve naše cijene transparentne i nema dodatnih ili skrivenih troškova, a samim time su sjajan omjer cijene i kvalitete za taxi prijevoz od Rijeke do Aerodroma Budimpešta (BUD), zato pošaljite upit putem našeg obrasca ili on-line forme na kojoj možete dobiti informaciju cijene.

Svim našim putnicima Taxi Rijeka – Transfer Service nudimo kartično plaćanje taxi usluga putem POS terminala u vozilima, virmansko i gotovinsko plaćanje za sve usluge taxi prijevoza. Pošaljite upit i kao opciju plaćanja izaberite kartično plaćanje taxi usluga u vozilu.

Našim klijentima možemo ponuditi prijevoz grupa od 5-54 putnika jer raspolažemo s najvećom paletom vozila među svim taxi prijevoznicima u Rijeci. Kontinuiranim ulaganjem u vozni park možemo se pohvaliti novim klimatiziranim auto, kombi i minibus  vozilima tako da bez problema možemo prevesti grupu bilo koje veličine na svim relacijama.

Rezervacije  Taxi Rijeka – Transfer Service usluge u 3 koraka 

Pošaljete upit ili pogledate u cjeniku

Naše osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše upite. Za sve upite pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac, a naš operater kontaktirati će Vas u najkraćem roku. Sve naše cijene su transparentne.

h

potvrdimo vam dostupnost usluge i cijenu

Pošaljite upit s datumom željene usluge. Nažalost, u nekim terminima može se dogoditi da smo zauzeti, ali surađujemo s pouzdanim i provjerenim partnerima pa vjerujemo da ćemo moći ponuditi slobodne kapacitete.

}

potvrdite rezervaciju

Nakon poslanog upita poslati ćemo Vam konačnu ponudu sa svim troškovima, a tek nakon što ste upoznati sa svim detaljima ponude potvrđujete rezervaciju.

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2

Radno vrijeme

0-24 h Svaki dan

Sjedište

Ante Kovačića 10, Rijeka, Croatia

Pošaljite nam upit