Najam autobusa s vozačem Rijeka

pošaljite upit

NAJEM AVTOBUSA Z VOZNIKOVO CENO (DO 49 SEDEŽEV)

 

Dan avtomobila (do 11 h/do 250km) 2 osebi, 100 €
Polovni dan (do 4 h/do 125 km) 2 osebi, 1200,00 kn

 

Posebni zimski popust 20%

(za storitve 01.10-31.03)

Avtobusni prevoz Rijeka

Zaradi velikega povpraševanja imamo večje število vozil, med njimi: 8sedežna kombija, 19-sedežni minibusi, 49-sedežni avtobusi, znamke Mercedes-Benz in SETRA.

Avtobusni prevoz do 49 sedežev je dodatna storitev, ki nudi prevoz za vse primere, ko minibus ne zadostuje. Imamo mednarodno licenco za prevoz potnikov, zato nudimo naše storitve izven meja Republike Hrvaške.

Avtobusni prevoz je primeren za prevoz večjih skupin, športnih ekip, kulturnih in umetniških klubov, turistov, za prevoz na praznovanja in prireditve, koncerte in podobno.

 

Način organiziranja avtobusnega prometa:

Avtobusne storitve organizira kupec po zahtevah in organiziran kot storitev občasnega (zasebnega) prevoza.Naše priporočilo je, da pošljete zahtevo preko našega kontaktnega obrazca in podrobno opišete, kaj želite, in vam ponujamo najboljšo vrednost za denar

Pri organizaciji potovanja upoštevajte delovni čas mobilnih zaposlenih: Naša avtobusna vozila so opremljena z digitalnimi tahografi in odstopanja od zakona niso možna. Prosimo, pošljite nam zahtevo s čim več podrobnostmi in podrobnim itinerarjem, da ne bo nesporazuma.

Za vse informacije ali rezervacije nam pošljite e-pošto ali kliknite na naš kontaktni obrazec, da vam ponudimo točno to, kar potrebujete.

 

Rijeka

Sjedište: Ante Kovačića 10

Ured: Žrtava fašizma 2

Pošaljite nam upit

10 + 14 =