• Taxi Rijeka radi 24 sata dnevno, svih 7 dana u tjednu
  • Taxi Rijeka servis - Taxi prijevoz klimatiziranim kombi i mini bus vozilima
  • Taxi prijevoz putnika na aerodrome u Hrvatskoj ili u inozemstvo
  • Poslovna putovanja, prijevoz poslovnih partnera
  • Prijevoz luksuznim limuzinama uz posebne pogodnosti
  • Stalna dostupnost putem telefona i e-maila od 0 do 24 sata
  • Mogućnost plaćanja taxi usluga kreditnim karticama
  • Taxi vozila opremljena su besplatnim internetom
TAXI RIJEKA - TRANSFER SERVICE GROUP - INFORMACIJE I REZERVACIJE - KONTAKTIRAJTE NAS
Mobitel: 091 / 500 3355 - Tel.: 051 / 335 138 - E-mail: taxirijeka@net.hr - Kontakt obrazac za upite
TAXI PRIJEVOZ - NAJAM VOZILA SA VOZAČEM - PRIJEVOZ POSLOVNIH PARTNERA I VIP GOSTIJU

VIP TAXI TRANSFER SERVICE RIJEKAOva vrsta usluge je najzahtjevnija, jer ste nam Vi povjerili da prevezemo, ili budemo na raspolaganju, ljudima koji su Vama od posebnog značaja i pred kojima se vi morate pokazati u najboljem svijetlu. Na ovoj usluzi dosta radimo i stalno je unaprijeđujemo. U Gradu Rijeci jednostavno nema tvrtke koja se bavi klasičnim prijevozom putnika ili taxi djelatnosti koja može ovako nešto ponuditi. Bez obzira što nemamo konkurenciju u gradu u ovoj vrsti usluge moramo biti besprijekorni i ne dopuštamo mjesta ni najmanjem propustu. Mi znamo što želimo i što radimo, i baš zato imamo za zadatak obaviti to beskompromisno profesionalno. Uz nas stoje određeni partneri i zajedno s njima radimo na ostvarenju cilja. Ovu uslugu obavljamo vozilima najviše klase. Sva vozila su bez oznaka tvrtke tako da Vam jamči diskreciju, a svojom klasom osigurava maksimalan konfor uz dovoljnu količinu luksuza.
Stalni napori ulaganja u vozila najviše klase garantira trenutnu TOP poziciju u ovoj usluzi. Na našem području određeni prijevoznici nude ovu uslugu sa nekim starim vozilima koji nisu dostojni ni kvalitetnog taxi prijevoza. Zato Vas molimo da pažljivo pročitate tekstove koji se nalaze u ovoj rubrici, i detaljno proučite našu ponudu. U koliko imate potrebu za ovakvom uslugom znamo da tražite i želite samo najbolje od najboljeg. Garancija našeg uspjeha je Vaš uspjeh koji nama jamči stalne partnere i povremene korisnike.

!!! NOVO U PONUDI TRANSFERI LUKSUZNIM MERCEDES VIANO !!!

Mercedes Benz Viano – uveli smo još jedan biser iz najviše klase putničkih kombi limuzina iz kuće Mercedes Benz.
Radi se o vozilu Mercedes Benz tip Viano sa najvišom klasom opreme koja se može zamisliti u ovakvom vozilu koju je ugradila poznata Tuning kuća. Korišteni su vrhunski materijali,ručnih izrada gdje se mislilo na svaki detalj i potrebe koje zadovoljavaju i najzahtijevnije. Vozilo ima šest udobnih anatomskih fotelja u vrhunskoj kožnoj izvedbi, LCD televizor i kompletnu multimediju koja može služiti klijentu da prikrati vrijeme putovanja ili za aktivan rad tokom vožnje.Također u vozilu se nalaze dva rashladna uređaja i posebno pojačan ventilacijsko klimatizacijski sistem tako da klijent ni u jednom trenutku nema osjećaj da putuje već da se nalazi u svojem uredu ili dnevnom boravku.Koristi se za poslovna putovanja dužih i kraćih relacija i destinacija.Ovo vozilo pruža nezamjenjiv ugođaj komfora, sigurnosti, brzine i diskrecije ma gdje bili. Kroz tonirana i zatamnjena stakla svaki pogled i uvid u unutrašnjost vozila je nemoguć tako da takva stakla pružaju klijentu osjećaj diskrecije, sigurnosti od neželjnih i nepotrebnih pogleda znatiželjne okoline jer ovaj ljepotan mami poglede i uzdahe ma gdje god se pojavio.

Taxi Rijeka Servis   Taxi u Rijeci   Rijeka - Taxi

VIP TAXI TRANSFER SERVICE RIJEKA - Ova vrsta usluge je najzahtjevnija, jer ste nam Vi povjerili da prevezemo osobe od posebnog značaja i pred kojima se vi morate pokazati u najboljem svijetlu. Na ovoj usluzi dosta radimo i stalno je unaprijeđujemo. Taxi-team je tu za Vas, kako bi Vas sigurno, udobno i na vrijeme odvezli do Vaše željene destinacije. Mi razumijemo da je vrijeme našeg klijenta najdragocijenije vrijeme tako da će naša usluga ispuniti sve Vaše zahtjeve. Naši vozači će Vas sa punom odgovornošću prevesti do tražene lokacije. Udobnom vožnjom Vi stižete sviježi na zakazani sastanak. Za nas rade pouzdani i provjereni profesionalni vozači, te određeni taxi obrtnici, a obzirom da smo dobri partneri već dugi niz godina, uvijek možemo ostvariti nižu cijenu za obavljene usluge.


Ažurirano dana: 24. 10. 2018. godine - Sva prava pridržana - Uslužni obrt Transfer Service, Vl. Krešimir Marinčić - Rijeka