• Taxi Rijeka radi 24 sata dnevno, svih 7 dana u tjednu
  • Taxi Rijeka servis - Taxi prijevoz klimatiziranim kombi i mini bus vozilima
  • Taxi prijevoz putnika na aerodrome u Hrvatskoj ili u inozemstvo
  • Poslovna putovanja, prijevoz poslovnih partnera
  • Prijevoz luksuznim limuzinama uz posebne pogodnosti
  • Stalna dostupnost putem telefona i e-maila od 0 do 24 sata
  • Mogućnost plaćanja taxi usluga kreditnim karticama
  • Taxi vozila opremljena su besplatnim internetom
TAXI RIJEKA - TRANSFER SERVICE GROUP - INFORMACIJE I REZERVACIJE - KONTAKTIRAJTE NAS
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138 - Email: taxirijeka@net.hr - Kontakt forma za upite
TAXI PRIJEVOZ - NAJAM VOZILA SA VOZAČEM - PRIJEVOZ POSLOVNIH PARTNERA I VIP GOSTIJU

Taxi prijevoz na aerodromeTaxi Transfer Service Rijeka je prijevozna služba i nudi transfere iz/u zračne luke, autobusne, željezničke kolodvore diljem Hrvatske i Europe. Osnovani smo 2006. godine s ciljem pružanja kvalitetne usluge prijevoza našim korisnicima iz zračnih luka i u zračne luke diljem Hrvatske i Europe. Nudimo usluge prijevoza, transfere i taxi usluge, a po nižim cijenama i prihvatljivim cjenama na nivou kakav vi to zaslužujete. Tako se možemo pohvaliti brojnim novitetima, ali fleksibilnosti po kojoj smo prepoznatljivi i bliži klijentu. Izbjegnite dugo čekanje na aerodromu, duga putovanja ili neudobni gradski prijevoz. Odabirom naših usluga prijevoza iz zračnih luka, odabirom naših vozača koji govore engleski jezik. Prijevoz na destinaciju će Vam biti udoban, brz i siguran - i to sve po povoljnim cijenama.

Vrijeme i mjesto polaska se dogovara, tako da prijevoz možete osigurati od hotela, zračne luke ili drugog mjesta koje Vam odgovara. U slučaju da Vas prijevoz čeka u zračnoj luci, vozač će vas čekati u čekaonici s Vašim imenom istaknutim na tabli. Privatni prijevoz se organizira po sistemu "od vrata do vrata". Nema ograničenja na količinu prtljage koju nosite. Prijevozna služba će Vam na raspolaganje staviti vozača koji zna engleski jezik. U slučaju da Vaš let kasni, ne zaračunavaju se dodatne naknade za čekanje. Tip vozila (automobil) bira se tako da odgovara potrebama naručitelja (broju putnika).

Taxi Transfer Service Rijeka gradska taxi služba i usluge prijevoza putnika na aerodrome - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji od Rijeke do aerodroma, a u koliko Vas treba sačekati na aerodromu i prevesti do Rijeke Vaš Taxi Transfer Service Rijeka će Vas čekati, a u slučaju kašnjenja leta Vaš, Taxi Transfer Service Rijeka čeka bez dodatnih troškova.

Ako Vaša grupa broji 8 ili više putnika, ostvarujete naknadu za grupni prijevoz. Možemo Vam ponuditi autobuse različitih veličina i tipova, ovisno o broju putnika koji putuju u Vašoj grupi. U slučaju da na našem popisu destinacija nema one na koju želite ići, pošaljite nam e-mail s opisom destinacije i detaljima putovanja. Obično smo u mogućnosti pronaći rješenje za bilo koju destinaciju.

Kod dijeljenog prijevoza, putujete s drugim putnicima koji idu na istu destinaciju ili u istom smjeru. Može se dogoditi da je potrebno pričekati suputnika i njegov let. Vozač može krenuti tek kada su svi putnici pristigli. Usluga dijeljenog prijevoza pruža mogućnost prijevoza "od vrata do vrata". Zbog toga, može se dogoditi da će drugi putnici prije ili iza vas biti prebačeni na željenu lokaciju. Za ovu vrstu prijevoza obično se koriste minibusevi.

Pravila koja obuhvaćaju privatni prijevoz su primjenjiva i na prijevoz limuzinom. Luksuzna vozila su dostupna jedino po navedenim uvjetima privatnog prijevoza. U cijenu su uključena sva alkoholna i bezalkoholna pića.

NOVO U PONUDI! PLAĆANJE SVIM VRSTAMA KARTICA U VOZILU, BESPLATAN INTERNET!

Za sve informacije i cijene, nazovite nas ili pošaljite e-mail! Možete koristiti i obrazac za online slanje upita. Opširnije...

Taxi Rijeka Servis   Taxi u Rijeci   Rijeka - Taxi

Taxi Rijeka - Mi razumijemo da je vrijeme našeg klijenta najdragocijenije vrijeme tako da će naša usluga ispuniti sve Vaše zahtjeve. Naši vozači će Vas sa punom odgovornošću prevesti do tražene lokacije. Za nas rade pouzdani i provjereni profesionalni vozači, te određeni taxi obrtnici, a obzirom da smo dobri partneri već dugi niz godina, uvijek možemo ostvariti nižu cijenu za obavljene usluge. Ako na našim stranicama niste pronašli ono što ste tražili. Ono što Vam treba, mi zasigurno imamo – dovoljno je kontaktirati Taxi Rijeka Team i pružit ćemo Vam uslugu koja je idealan spoj udobnosti, kvalitete i pristupačne cijene!


Ažurirano dana: 24. 10. 2018. godine - Sva prava pridržana - Uslužni obrt Transfer Service, Vl. Krešimir Marinčić - Rijeka