• Taxi Rijeka radi 24 sata dnevno, svih 7 dana u tjednu
  • Taxi Rijeka servis - Taxi prijevoz klimatiziranim kombi i mini bus vozilima
  • Taxi prijevoz putnika na aerodrome u Hrvatskoj ili u inozemstvo
  • Poslovna putovanja, prijevoz poslovnih partnera
  • Prijevoz luksuznim limuzinama uz posebne pogodnosti
  • Stalna dostupnost putem telefona i e-maila od 0 do 24 sata
  • Mogućnost plaćanja taxi usluga kreditnim karticama
  • Taxi vozila opremljena su besplatnim internetom
TAXI RIJEKA - TRANSFER SERVICE GROUP - INFORMACIJE I REZERVACIJE - KONTAKTIRAJTE NAS
Mobitel: 091 / 500 3355 - Tel.: 051 / 335 138 - E-mail: taxirijeka@net.hr - Kontakt obrazac za upite
TAXI PRIJEVOZ - NAJAM VOZILA SA VOZAČEM - PRIJEVOZ POSLOVNIH PARTNERA I VIP GOSTIJU

Kombi i mini bus taxiOsim standardnih taxi usluga, kao što su prijevoz od lokacije do lokacije prema želji naručitelja, nudimo i neke posebne usluge kao što su: doček klijenata u dogovoreno vrijeme u Zračnoj luci, Autobusnom kolodvoru, Željezničkom kolodvoru i njihov transfer na željenu lokaciju u gradu, stalni prijevoz po gradu po posebnoj cijeni, transfer iz hotela u dogovoreno vrijeme na bilo koju lokaciju, prijevoz u drugi grad i povratak (povratak nećemo posebno naplatiti, ako je izvršen u istom danu), možemo pričekati Vaše dijete nakon noćnog provoda u nekom od disco klubova (savjet: dogovorite takav prijevoz sa još nekim od roditelja čije dijete je u društvu sa Vašim i cijena prijevoza taxijem po osobi može biti niža od cijene autobusne karte), isto tako možemo Vas prevesti na posao i sa posla (ako ima više osoba na istoj relaciji, cijena prijevoza po osobi može biti niža od cijene autobusne karte), vršimo dostave cvijeća, vijenaca itd..

Osim navedenih usluga, prema potrebi možemo organizirati i prijevoz autobusom ili mini busom, na bilo kojoj relaciji, za bilo koji broj putnika, također po povoljnim cijenama.

Prema potrebi možemo organizirati i prijevoz putnika malim zrakoplovima na odredišta u Hrvatskoj i inozemstvu, a ako trebate nakon slijetanja i prijevoz taxijem iz bilo koje zračne luke u Hrvatskoj do odredišta u tom gradu, mi ćemo vam i to organizirati, obzirom da surađujemo sa taxi vozačima u gotovo svakom gradu u Hrvatskoj.

Obzirom da naša poslovna budućnost ovisi isključivo o zadovoljstvu naših korisnika, mi smo s našim klijentima u stalnom, neposrednom kontaktu. Tako možemo slijediti zahtjeve korisnika naših usluga i trudimo se izaći u susret svakom zahtjevu, najkvalitetnijom uslugom i najpovoljnijom cijenom, u skladu sa važećim cjenikom taxi usluga u Rijeci ili (u ovisnosti dali koristite taxi ili vozilo za prijevoz putnika) po važećem cjeniku naše tvrtke za prijevoz putnika i usluge. Na taj način uvijek znate koliko stoji vožnja na izabranoj relaciji, (ne poskupljujemo uslugu ovisno o gužvi i nemamo novogodišnju i blagdansku tarifu kao neki brzi i jeftini) možete odabrati način plaćanja, uvijek će Vam biti ispostavljen valjani račun za taxi ili prijevozničke usluge. Mi garantiramo maksimalnu kvalitetu usluge koju će pružiti vozači koji rade za nas. Zato, koristite naše usluge i sami se uvjerite da li smo bolji i da li nudimo više.
 

Taxi Rijeka Servis   Taxi u Rijeci   Rijeka - Taxi

Taxi-team je tu za Vas, kako bi Vas sigurno, udobno i na vrijeme odvezli do Vaše željene destinacije. Mi razumijemo da je vrijeme našeg klijenta najdragocijenije vrijeme tako da će naša usluga ispuniti sve Vaše zahtjeve. Naši vozači će Vas sa punom odgovornošću prevesti do tražene lokacije. Udobnom vožnjom Vi stižete sviježi na zakazani sastanak. Za nas rade pouzdani i provjereni profesionalni vozači, te određeni taxi obrtnici, a obzirom da smo dobri partneri već dugi niz godina, uvijek možemo ostvariti nižu cijenu za obavljene usluge.


Ažurirano dana: 24. 10. 2018. godine - Sva prava pridržana - Uslužni obrt Transfer Service, Vl. Krešimir Marinčić - Rijeka