• Taxi Rijeka radi 24 sata dnevno, svih 7 dana u tjednu
  • Taxi Rijeka servis - Taxi prijevoz klimatiziranim kombi i mini bus vozilima
  • Taxi prijevoz putnika na aerodrome u Hrvatskoj ili u inozemstvo
  • Poslovna putovanja, prijevoz poslovnih partnera
  • Prijevoz luksuznim limuzinama uz posebne pogodnosti
  • Stalna dostupnost putem telefona i e-maila od 0 do 24 sata
  • Mogućnost plaćanja taxi usluga kreditnim karticama
  • Taxi vozila opremljena su besplatnim internetom
TAXI RIJEKA - TRANSFER SERVICE GROUP - INFORMACIJE I REZERVACIJE - KONTAKTIRAJTE NAS
Mobitel: 091 / 500 3355 - Tel.: 051 / 335 138 - E-mail: taxirijeka@net.hr - Kontakt obrazac za upite
TAXI PRIJEVOZ - NAJAM VOZILA SA VOZAČEM - PRIJEVOZ POSLOVNIH PARTNERA I VIP GOSTIJU

TAXI RIJEKA - Gradski taxi prijevozMi smo licencirani taksi prijevoznik Grada Rijeke te obrt za prijevoz putnika i usluge. Udružili smo se u cilju pružanja jedne nove usluge koje nema u našem gradu Rijeci na nivou na kojem Vi to zaslužujete. Na ovaj potez odlučili smo zbog specifičnosti našeg posla koji zahtjeva prisutnost 24 sata na dan.

Budući da se taxi prijevozom, i prijevozom putnika bavimo više od 15 godina, a u želji da uslugom budemo najkvalitetniji i najbliži građanima i putnicima našeg Grada Rijeke, odlučili smo putem Interneta ponuditi naše usluge što širem krugu potencijalnih korisnika. Vaš dolazak na našu stranicu potvrđuje da smo na dobrom putu i mi Vam se zahvaljujemo na pokazanom interesu za ovaj način prezentacije taxi usluga, usluga prijevoza putnika, i nekih drugih usluga koje ćemo prilagoditi samo Vama i Vašim potrebama, jer Vi ste nama povjerili da prevozimo Vas i Vaše najmilije, a mi imamo samo jedan beskompromisan cilj, obaviti to na najprofesionalniji način jer Vaše povjerenje naša je obaveza!

Za nas rade pouzdani i provjereni profesionalni vozači, te određeni taxi obrtnici, a obzirom da smo dobri partneri već dugi niz godina, uvijek možemo ostvariti nižu cijenu za obavljene usluge.

Svjesni smo da ovaj način komunikacije s klijentima ima i mana, s obzirom da nismo u mogućnosti reagirati na Vaš zahtjev trenutno za vozilom na uobičajeni način, putem radio stanice koju nazovete, kada vozilo dođe sa najbližeg stajališta do navedene adrese. Mi ne želimo raditi na taj način i ne želimo biti konkurencija postojećem taxi udruženju, nekim taxi tvrtkama koje pod motom niske cijene blate ugled prijevozničke dijelatnosti, a putnike povlačeći za rukav guraju u svoja vozila sumnjivih tehničkih ispravnosti. Mi želimo ponuditi drugačiju i bolju uslugu.

Baveći se taxi poslom dugi niz godina i prateći želje naših stalnih i povremenih klijenata, uvidjeli smo koja su njihova očekivanja i potrebe kada koriste taxi prijevoz. Znamo da svaki klijent ima neke specifične zahtjeve na koje postojeća taxi ponuda u Rijeci ne može uvijek odgovoriti na pravi način, zbog niza razloga: plaćanje isključivo gotovinom i nemogućnost drugog načina plaćanja usluge, nepoznavanje stranih jezika, neodgovarajući odnos prema klijentu, nepouzdanost i netočnost, zastarjela i neuredna vozila, prenaplata...

Mi radimo bolje! Mi možemo ponuditi više! Zašto?
Zato, jer su naša vozila uredna, a svaki od naših vozača govori engleski, te poznaje još jedan strani jezik. Naši vozači su izuzetno uljudni, pouzdani, točni i uvijek su spremni izaći u susret klijentu, a izvršenu uslugu možete platiti na više načina: gotovinom, kreditnom karticom ili virmanski. Postoji samo jedan uvjet: nazovite nas na vrijeme! Rezervirajte svoju vožnju i svoje vozilo unaprijed (bez obzira koliko ta vožnja bila kratka ili duga), i mi sve dalje organiziramo, jer naš poslovni moto je: Vaše povjerenje naša je obveza!
 

Taxi Rijeka Servis   Taxi u Rijeci   Rijeka Taxi

Taxi-team je tu za Vas, kako bi Vas sigurno, udobno i na vrijeme odvezli do Vaše željene destinacije. Mi razumijemo da je vrijeme našeg klijenta najdragocijenije vrijeme tako da će naša usluga ispuniti sve Vaše zahtjeve. Naši vozači će Vas sa punom odgovornošću prevesti do tražene lokacije. Udobnom vožnjom Vi stižete sviježi na zakazani sastanak. Za nas rade pouzdani i provjereni profesionalni vozači, te određeni taxi obrtnici, a obzirom da smo dobri partneri već dugi niz godina, uvijek možemo ostvariti nižu cijenu za obavljene usluge.


Ažurirano dana: 24. 10. 2018. godine - Sva prava pridržana - Uslužni obrt Transfer Service, Vl. Krešimir Marinčić - Rijeka