• Taxi Rijeka radi 24 sata dnevno, svih 7 dana u tjednu
  • Taxi Rijeka servis - Taxi prijevoz klimatiziranim kombi i mini bus vozilima
  • Taxi prijevoz putnika na aerodrome u Hrvatskoj ili u inozemstvo
  • Poslovna putovanja, prijevoz poslovnih partnera
  • Prijevoz luksuznim limuzinama uz posebne pogodnosti
  • Stalna dostupnost putem telefona i e-maila od 0 do 24 sata
  • Mogućnost plaćanja taxi usluga kreditnim karticama
  • Taxi vozila opremljena su besplatnim internetom
TAXI RIJEKA - TRANSFER SERVICE GROUP - INFORMACIJE I REZERVACIJE - KONTAKTIRAJTE NAS
Mobitel: 091 / 500 3355 - Tel.: 051 / 335 138 - E-mail: taxirijeka@net.hr - Kontakt obrazac za upite
TAXI PRIJEVOZ - NAJAM VOZILA SA VOZAČEM - PRIJEVOZ POSLOVNIH PARTNERA I VIP GOSTIJU

Prijevoz putnika uz maksimalan komfor, poslovna putovanja, razgledanje grada, kurirske usluge, transferi na aerodrome, prihvat putnika na aerodromima, te željezničkim i autobusnim postajama i njihov prijevoz do završne destinacije, najam vozila s vozačem...Na ovim stranicama nudimo Vam mogućnost rezerviranja svih taxi usluga i taxi transfera putnika i prtljage sa terminala (avionskog, autobusnog, željezničkog ili brodskog) do svih destinacija u Hrvatskoj i inozemstvu i obratno.
Na raspolaganju Vam je nekoliko različitih tipova vozila, ovisno o broju putnika (taxi, kombi, mini-bus ili autobus).
Za svaku uplatu kreditnom karticom preko naše stranice, dobijate račun i potvrdu putem e-maila.
Naše ljubazno osoblje s nestrpljenjem očekuje Vaš dolazak i pokušati će udovoljiti svim Vašim zahtjevima.

Osim profesionalnih usluga transfera od/do zračnih luka, Taxi Transfer Service Rijeka nudi i čitav niz drugih usluga prijevoza "po mjeri" koji su u stanju zadovoljiti i one najzahtjevnije među našim klijentima.
U ponudi imamo niz solucija za grupne ture, ekskurzije, prijevoz na Team building, kongresne transfere za velike grupe ili (veći broj transfera u kratkom vremenu ), neovisno o broju putnika. Za poslovne ljude koji odlaze na poslovna putovanja ili sastanke u druge zemlje, nudimo korporativne transfere. Ove transfer usluge su potpuno personalizirane i po želji uključuju stajanje na više lokacija, sate čekanja, pauzu za ručak, šoping ili turu s lokalnim vodičem.
Još jedan dio naše ponude su event-transferi koji pružaju profesionalne usluge prijevoza, te VIP-transfere na specijalna događanja, vjenčanja, primanja i sl.
Trebate limuzinu da Vas prebaci na privatni let, ukrcaj na krstarenje ili željeznički kolodvor? Ljubitelj ste skijanja ili golfa? Da, mi to možemo organizirati. Samo kažite gdje želite biti i Taxi Transfer Service Rijeka Vas tamo vozi!
Ono što Vam treba, mi zasigurno imamo – dovoljno je kontaktirati Taxi Transfer Service Rijeka i pružit ćemo Vam uslugu koja je idealan spoj udobnosti, kvalitete i pristupačne cijene!

Želimo Vam sretan put i ugodan odmor!

Taxi Rijeka Servis   Taxi u Rijeci   Rijeka - Taxi

Prijevoz putnika uz maksimalan komfor, poslovna putovanja, razgledanje grada, kurirske usluge, transferi na aerodrome. Taxi-team je tu za Vas, kako bi Vas sigurno, udobno i na vrijeme odvezli do Vaše željene destinacije. Mi razumijemo da je vrijeme našeg klijenta najdragocijenije vrijeme tako da će naša usluga ispuniti sve Vaše zahtjeve. Naši vozači će Vas sa punom odgovornošću prevesti do tražene lokacije. Udobnom vožnjom Vi stižete sviježi na zakazani sastanak. Za nas rade pouzdani i provjereni profesionalni vozači, te određeni taxi obrtnici, a obzirom da smo dobri partneri već dugi niz godina, uvijek možemo ostvariti nižu cijenu za obavljene usluge.


Ažurirano dana: 24. 10. 2018. - Sva prava pridržana - Taxi usluge - Uslužni obrt Transfer Service, Vl. Krešimir Marinčić, Rijeka