TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir
Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka - Kvarnerska Rivijera - osnovne informacije
Taxi Rijeka - Kvarnerska Rivijera - Kvarner je oduvijek privlačio svojim izuzetnim Zapadnjačkim položajem koji mu je davao sigurnosti i napredak ka svijetu. Osim što je bio glavna tranzitna i trgovačka luka, bio je i glavno središte svih glavnih Europskih puteva prema Mediteranu. !!! POSEBNA PONUDA OBILAZAK KVARNERSKI OTOKA PUTNIČKIM KOMBIJEM !!! !!! PRIJEVOZ PUTNIČKIM KOMBIJEM, TEAM BULIDING !!!

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka od / do Senj
Taxi Rijeka nudi prijevoz od Rijeke do Senja. Senj leži na samom rubu pošumljene Senjske drage, na podnožju pretežno golih krških pristranaka Velebita i Senjskog bila. Zemljopisni položj Senja određuju u prvom redu kopneni putovi; najkraća je veza Zagreba i Siska s morem preko Karlovca ili Topuskog na kapelsko sedlo Razvale, a odatle preko Vratnika na Velebitu; tu je dinarska planinska barijera najuža. !!! POSEBNA PONUDA PRIJEVOZ PUTNIČKIM KOMBIJEM OD RIJEKE DO SENJA !!! !!! PONUDA ZA TVRTKE OBRTE, UDRUGE OBILAZAK KUTAREVA, SENJA I POSJET KARNEVALU !!!

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka od / do Rijeka centar
Taxi Rijeka od / do Rijeka centar.Rijeka je glavni i najveći grad na Kvarneru. Velika gradska luka jedna je od najvažnijih u ovom dijelu Jadrana.Ali ne čini samo luka ovaj grad metropolom, već je Rijeka važan sveučilišni grad i centar kulture. Ovaj grad ima mnogo za ponuditi turistima zainteresiranima za kulturne i zabavne aktivnosti. !!! RIJEČKI TAKSI DOSTUPAN JE 24 SATA NA SVOJEM TELEFONU !!! !!! TVRKE, OBRTNICI, UDRUGE ISKORISTITE POSEBNU PONUDU PRIJEVOZ POSLOVNIH PARTNERA, SURADNIKA, IZLETI, TEAM BUILDING - PRIJEVOZ KLIMATIZIRANIM KOMBIJIMA, TAKSI SLUŽBA RIJEKA, TAKSI RIJEKA-RIJEKA TAKSI !!!!

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka od / do Opatija
Taxi Rijeka od / do Opatija. Opatija je lučki gradić, turističko ljetovalište i klimatsko središte podno Učke, koje se smjestilo na istočnoj obali Istre u Riječkom zaljevu, 13 km jugozapadno od Rijeke !!! PRIJEVOZ OD AERODROMA DO OPATIJE !!! ORGANIZATORI KONGRESA OBRATITE SE ORGANIZIRAMO AERODROMSKE TRANSFERE OD AERODROMA DO OPATIJE. PRIJEVOZ KOMBIJEM OD OPATIJE DO AERODROMA

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka od / do Crikvenica
Taxi Rijeka od / do Crikvenica. Crikvenica je grad koji se nalazi na području Vinodola u Hrvatskom primorju, 37 km jugoistočno od Rijeke. !!! POSEBNA PONUDA PRIJEVOZ OD AERODRMA DO CRIKVENICE !!! TAKSI SLUŽBA RIJEKA NUDI PRIJEVOZ KLIMATIZIRANIM PUTNIČKIM KOMBIJEM OD RIJEKE DO CRIKVENICE

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka od / do Kastav
Taxi Rijeka od / do Kastav.Kastav je povijesni gradić koji se diže na visokom brdu iznad Kvarnera oko 10 km od Rijeke i 5 km od Opatije. !!! PRIJEVOZ TAKSIJEM OD KASTVA DO AERODROMA U ZAGREBU, TRSTU, VENECIJI,KRKU !!!

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka do / od Lovran
Lovran je grad duge i bogate prošlosti sa stogodišnjom tradicijom u turizmu. Ime je dobio po lovoru (laurus nobilis) koji u izobilju raste u zimzelenim gajevima u mjestu i okolici. !!! TAKSI SLUŽBA LOVRAN, PRIJEVOZ OD LOVRANA DO AERODROMA !!!

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka do / od Povile
Taxi Rijeka do / od Povile. Malo pomorsko mjesto s tek 200 stanovnika udaljeno je od Novog Vinodolskog dva kilometra. !!! PRIJEVOZ POMORACA OD POVILA DO AERODROMA !!!

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka od / do Ičići
Taxi Rijeka od / do Ičići. Popularna turistička destinacija nedaleko Opatije i svega 20 kilometara udaljeno od Rijeke. Taksi služba Rijeka nudi transfere i prijevoz od Ičića do Aerodroma. Raspolažemo klimatiziranim kombi vozilima pogodnim za putovanja većih grupa od Ičića do aerodroma. !!! PROVJERENO NAJPOVOLJNIJA CIJENA I DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO GARANCIJA SU VAŠEG SIGURNOG TRANSFER NA RELACIJI IČIĆI AERODROM

Kvarnerska rivijeraTaxi Rijeka od / do Grad Novi Vinodolski
Taxi Rijeka od / do Grad Novi Vinodolski. U centralnom dijelu Sjevernog Hrvatskog Primorja, na Rivijeri Novi Vinodolski iz stare frankopanske utvrde zvane NOVIGRAD, razvio se je i proširio uz morsku obalu turistički grad NOVI VINODOLSKI. !!! PRIJEVOZ TAKSIJEM OD NOVOG VINODOLSKOG DO AERODROMA U ZAGREBU, TRSTU, VENECIJI !!!

>>  
  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama